Ζώδια και Έρωτας: Πόσες φορές θα αγαπήσεις αληθινά στη ζωή σου;

Ποιό είναι το αποτέλεσμα της νέας έρευνας; Τι "δείχνουν" τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μας;

Ζώδια και Έρωτας: Πόσες φορές θα αγαπήσεις αληθινά στη ζωή σου;

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι μάλλον είναι δύσκολο να βρεις «τον έναν ή την μία» και παρόλο που η γενική αντίληψη είναι ότι οι γυναίκες έχουν την τάση να αγαπούν πιο συχνά απ' ό, τι οι άνδρες, στην πραγματικότητα, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες βρίσκουν την αληθινή αγάπη, κατά μέσο όρο δύο φορές στη ζωή τους.

Η Αστρολογία πιστεύει πάντως ότι κάθε πρόσωπο έχει μια συγκεκριμένη τύχη στην αγάπη, η οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ζώδιό του. Έτσι επιχειρούμε να προσεγγίσουμε στατιστικά, πόσες φορές μπορούμε αγαπήσουμε σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μας.

Κριός - Θα αγαπήσει 3 φορές στη ζωή του
Οι εκπρόσωποι του ζωδίου του Κριού είναι επιφυλακτικοί όταν πρόκειται για την αγάπη. Συνολικά θα αγαπήσουν 3 φορές στη ζωή τους, αν και η πρώτη δε μετράει και τόσο αφού είναι από περιέργεια. Όμως η δεύτερη και τρίτη φορά, είναι πραγματικά ουσιαστικές.

Ταύρος - Μπορεί πραγματικά να αγαπήσει μόνο μία φορά
Οι Ταύροι όταν αγαπήσουν ένα άτομο, μπορούν να περάσουν όλη τη ζωή τους μαζί του, χωρίς να έχουν καμία αμφιβολία. Και αν πληγωθούν, έστω και μια φορά, μετά δεν έχουν την διάθεση να ξαναγαπήσουν με την ίδια ένταση, όσο αυτήν της πρώτης.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved