Νεογέννητο αγοράκι. Ιδέες για δώρα!

Τα δώρα για τα νεογέννητα αγγελούδια των φίλων και συγγενών μας είναι πάντα μια σπαζοκεφαλιά. Ειδικά μετά την ηλικία των 30 που όλες οι φίλες μας παίρνουν μια μια σειρά για το μαιευτήριο το πρόβλημα εντείνεται και οι ιδέες μας εξαντλούνται.

Νεογέννητο αγοράκι. Ιδέες για δώρα!

Τα δώρα σε ένα κοριτσάκι είναι πάντα πιο εύκολα με το ροζ να επικρατεί κατά κύριο λόγο στα καταστήματα βρεφικών. Ωστόσο με λίγο φαντασία και πάντα με καλή διάθεση μπορεί και ένα αγοράκι να έχει το δώρο που του αξίζει.

Οι βασικοί κανόνες στα δώρα του μαιευτήριου είναι οι εξής: Καταρχήν μην παίρνετε κάτι ογκώδες. Η αποθήκευσή του στο δωμάτιο θα είναι δύσκολη και ακόμα πιο δύσκολη η μεταφορά του στο σπίτι. Μην παίρνετε πράγματα που η μανούλα θα χρειαστεί το πρώτο διάστημα αλλά είναι πολύ πιθανό να έχει ήδη πάρει η ίδια. Και μην ξοδεύετε ένα κάρο λεφτά σε μπαλόνια και λουλούδια.

Διαβάστε παρακάτω μερικές έξυπνες ιδέες για να εντυπωσιάσετε όχι τόσο τον μικρό μπόμπιρα αλλά τη μαμά του!

-Ματάκι. Το κλασικό ματάκι που έβαζαν οι γιαγιάδες μας στην κούνια ή το καλαθάκι του μωρού εξακολουθεί να αποτελεί την πρώτη λύση στα δώρα μαιευτηρίου. Για να είναι προσωπικό επιλέξτε να το βάλετε σε ένα γαλάζιο κουτάκι σε σχήμα αυτοκινήτου ή αεροπλάνου.

-Φορμάκια. Όσα και να έχει προμηθευτεί μια μαμά πάντα θα της είναι χρήσιμα. Για να κάνετε τη διαφορά διαλέξτε ένα με φορμάκι που θα γράφει μια έξυπνη ατάκα. Όταν γέννησα το γιο μου το αγαπημένο μου δώρο ήταν ένα μπλουζάκι που έγραφε «Αν σου φαίνομαι γλυκός, που να δεις και τον μπαμπά μου».

-Τσαντούλα. Μπορεί η τσάντα που έχει ήδη πάει η φίλη σας να είναι μεγάλη και να την έχει διαλέξει με πολύ προσοχή ωστόσο σε λίγο καιρό θα χρειαστεί ο καινούργιος σας φίλος την δική του τσαντούλα για τα πρώτα παιχνίδια του. Φανείτε προνοητικοί και αγοράστε του από τώρα μια τσαντούλα σε σχήμα ζώοου ή του αγαπημένου σας σούπερ ήρωα. Στο μέλλον θα σας ευγνωμονούν μαμά και γιός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved