Τα «έξυπνα» μπιμπερό δίνουν λύση στο πρόβλημα των κολικών!

Οι κολικοί είναι το πιο συχνό πρόβλημα που εμφανίζουν τα μωρά τους τρεις πρώτους μήνες της ζωής τους. Τις περισσότερες φορές τα συμπτώματα είναι χαρακτηριστικά και οι μανούλες έχουν μάθει να τα αναγνωρίζουν. Ειδικά όσες έχουμε αγοράκι είμαστε προετοιμασμένες για τους κολικούς πριν ακόμα γεννήσουμε, ωστόσο οι γιατροί δεν έχουν να προτείνουν αποτελεσματικούς τρόπους για την αντιμετώπισή τους.

Τα «έξυπνα» μπιμπερό δίνουν λύση στο πρόβλημα των κολικών!

Επειδή το γάλα είναι αυτό που προκαλεί την ευαισθησία του πεμπτικού συστήματος είναι πολύ σημαντικό να προσέξουμε με τι μπιμπερό ταϊζουμε το μωρό μας. Όλες οι εταιρείες βρεφικής φροντίδας έχουν τα λεγόμενα «έξυπνα»μπιμπερό τα οποία θα σας πρότεινα να μην υποτιμήσετε. Όταν γέννησα το μικρό μου αγγελούδι μου έφεραν δώρο δύο τέτοια μπιμπερό και μέχρι τότε αγνοούσα την ύπαρξη τους. Μετά τις δύο πρώτες εβδομάδες του μωρού μου και ενώ δεν είχα καταφέρει να το θηλάσω αποκλειστικά άρχισαν τα πρώτα συμπτώματα.

Χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος το μωράκι μου άρχιζε να κλαίει, κυρίως απογευματινές και βραδινές ώρες. Το κλάμα διαρκούσε 2 με 3 ώρες, τα ποδαράκια του ήταν λυγισμένα προς την κοιλιά του και το πρόσωπο του κοκκίνιζε. Ότι και να έκανα δεν μπορούσα να το ανακουφίσω και η γνωστή πρακτική που θέλουν το μωρό μπρούμυτα στα γόνατα μας δεν έκανε δυστυχώς τίποτα.

Όλα αυτά μέχρι να χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά το «έξυπνο»μπιμπερό. Χάρις στο σύστημα φυσικής ροής αποφεύγεται η παλινδρόμηση, ο τυμπανισμός και τα δυσάρεστα συμπτώματα. Το μωρό δεν παίρνει αέρα από το μπιμπερό και η ειδική βαλβίδα εξασφαλίζει την ομαλή ροή του γάλακτος. Οι πόνοι σιγά σιγά αραίωσαν και τα κλάματα μέσα στη νύχτα ήταν μόνο από πείνα. Στο δικό μου μωράκι αυτή η νέα γενιά μπιμπερό είχε θετικά αποτελέσματα. Μην διστάσετε να τα δοκιμάστε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved