Panthenol Extra Hand Cream & Lipstick!

Θέλετε χείλη ενυδατωμένα; Θέλετε επίσης τα χέρια σας να είναι πάντα περιποιημένα; Ήδη όμως σκέφτεστε πως είναι δύσκολο να έχετε πάντα μαζί σας, στην τσάντα σας ή στο νεσεσέρ σας, δύο προϊόντα...

Panthenol Extra Hand Cream & Lipstick!

Ε, λοιπόν η καλλυντική σειρά Panthenol Extra της ελληνικής εταιρείας Medisei, φρόντισε για εσάς και δημιούργησε ένα μοναδικό προϊόν, που ενυδατώνει τα χείλη και ταυτόχρονα προστατεύει τα χέρια σας. Το ονόμασε Panthenol Extra Hand Cream & Lipstick και το κυκλοφορεί αποκλειστικά στα φαρμακεία σε μια πολύ χρηστική συσκευασία.

Το Panthenol Extra Hand Cream & Lipstick είναι ένα προϊόν που συνδυάζει την κρέμα χεριών μαζί με το lipstick σε μια συσκευασία.

Η κρέμα χεριών με πανθενόλη, Calendula, Aloe και βιταμίνες A,C,E ενυδατώνει την επιδερμίδα των χεριών έχοντας παράλληλα και αντιοξειδωτική δράση.
Το Lipstick με κερί μέλισσας, βούτυρο καριτέ (shea butter) και αντηλιακά φίλτρα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και προστασία στα χείλη. Είναι διαθέσιμο σε πέντε υπέροχα διακριτικά αρώματα: μύρτιλο, αλόη, ρόδι, βανίλια- καραμέλα και τριαντάφυλλο. Η πρακτική του συσκευασία το καθιστά ιδανικό για να το έχουμε παντού μαζί μας στην τσάντα ή το νεσεσέρ μας. Λ.Τ. 6,50€

Η σειρά προσώπου Panthenol Extra περιλαμβάνει επίσης την Panthenol Extra Day Cream με ενυδατική δράση, την Panthenol Extra Face & Eye με αντιγηραντική δράση, τον ενυδατικό ορό Panthenol Extra Moisturizing Serum, τον αντιρυτιδικό ορό Panthenol Extra Anti-wrinkle Serum καθώς και το gel καθαρισμού Panthenol Extra Face Cleansing Gel.

Η ολοκληρωμένη σειρά Panthenol Extra έχει γίνει η αγαπημένη μας καθημερινή συνήθεια για τη φροντίδα του προσώπου και του σώματος.

Όλη τη σειρά Panthenol Extra μπορεί κανείς να την προμηθευτεί μόνο από τα φαρμακεία. Η σειρά είναι μια δημιουργία της ελληνικής εταιρείας Medisei, που από το 1998 με ήθος και συνέπεια, δημιουργεί και εισάγει πετυχημένα, παραφαρμακευτικά προϊόντα, μεταξύ των οποίων είναι και οι καραμέλες Κaiser και τα προϊόντα νυχιών MS.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved