Πείτε τέλος στις ψείρες με το πρωτοποριακό σύστημα εξόντωσης, με άοσμα δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης!

Δύο προϊόντα ειδικά μελετημένα για το τριχωτό της κεφαλής. Το Repel Anti-lice Prevent και το Repel Anti-lice Restore. Προϊόντα που προλαμβάνουν και καταπολεμούν την ανεπιθύμητη επίσκεψη ψειρών και κονίδων.

Πείτε τέλος στις ψείρες με το πρωτοποριακό σύστημα εξόντωσης, με άοσμα δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης!

Το Repel Anti-lice Prevent είναι μια ενυδατική λοσιόν που προστατεύει τα μαλλιά από τoν αποικισμό των ψειρών χωρίς να διαταράσσει το μικρο-περιβάλλον του τριχωτού της κεφαλής, χωρίς να ξηραίνει ή να λαδώνει τα μαλλιά.

Η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεσή του περιέχει Υαλουρονικό Οξύ και IR3535, δύο συστατικά-κλειδιά για ασφαλή και υγιεινή προστασία. Η σύνθεση του αυτή επίσης εξασφαλίζει ότι η απώθηση των ψειρών διατηρείται για τουλάχιστον 48 ώρες από την εφαρμογή. Αυτό δίνει το πλεονέκτημα να τοποθετείται κάθε 2 μέρες και όχι κάθε μέρα, όπως σχεδόν όλα τα άλλα αντίστοιχα προϊόντα. Είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια και η χρήση του συνιστάται προληπτικά στα παιδιά κατά την σχολική περίοδο ή την κατασκήνωση.

Το Repel Anti-lice Restore αποτελείται από Lotion/Shampoo & ειδικά σχεδιασμένο χτενάκι, και απαλλάσσει αποτελεσματικά το τριχωτό της κεφαλής από τις ψείρες και τις κόνιδες. Εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που ήδη υπάρχει διαπιστωμένη προσβολή από ψείρες.

Η τριπλή του δράση
1. Σκοτώνει ψείρες και κόνιδες μέσα σε 15 λεπτά
2. Εξαλείφει και τα υπολείμματα από τις κόνιδες χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο χτενάκι που περιέχει.
3. Αφήνει τα μαλλιά καθαρά μετά από απλό ξέβγαλμα

Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό διμεθικόνης και παραγώγων ελαίου καρύδας που περιέχει, επικάθεται στις ρίζες δημιουργώντας ένα προσωρινό τεχνητό φραγμό στις αναπνευστικές οδούς των ψειρών με αποτέλεσμα την νέκρωση των οργανισμών, μέσα σε 15 λεπτά, λόγω ασφυξίας.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Repel, δεν περιέχουν:
• χημικά βιοκτόνα,
• χρώματα
• αρώματα,
• parabens,
Είναι δερματολογικά ελεγμένο προϊόν και διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved