Δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να τονώσετε το χρώμα από το μαύρο τζιν σας!

Σας αρέσουν πολύ τα τζιν. Αλλά δυστυχώς πλύσιμο με πλύσιμο αρχίζουν να χάνουν το χρώμα τους και να ξεθωριάζουν. Αυτό συμβαίνει περισσότερο στα μαύρα και σκουρόχρωμα τζιν. Μάλιστα ο CEO της Levi's, Τσιπ Μπέργκ, προτείνει στους καταναλωτές να πάψουν να πλένουν τα denim τους.

Δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να τονώσετε το χρώμα από το μαύρο τζιν σας!

«Αν ρωτήσει κανείς τους fun των τζιν, θα σας πουν να μην τα πλένετε», ανάφερε κάποια στιγμή σε συνέντευξή του στο περιοδικό Fortune.

Επειδή όμως αυτή η ασυνήθιστη συμβουλή μπορεί να μην γίνει αποδεκτή από τις μανούλες των παιδιών που έχουν πολλά τζιν εμείς σας έχουμε την λύση να διατηρήσετε το χρώμα γλιτώνοντας, την «απλυσιά».

Πρώτα από όλα μόλις αγοράσετε ένα σκούρο τζιν, πριν το βάλετε στο πλυντήριο μουλιάστε το σε μια λεκάνη με νερό και 60γρμ. ξύδι για μια ώρα, μετά ξεπλύνετε μόνο με νερό και αφήστε να στεγνώσει. Το ξύδι επειδή έχει ιδιότητες σταθεροποίησης χρωμάτων, θα θωρακίσει το χρώμα ώστε να μην φεύγει με τα πλυσίματα.

Αν πάλι το παλιό σας τζιν έχει ξεθωριάσει τονώστε το χρώμα του, μουλιάζοντάς το μέσα σε μια λεκάνη με νερό που θα έχετε βυθίσει 2 σακουλάκια με τσάι. Αφήστε το για μια ώρα, απλώστε το και αφήστε να στεγνώσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved