Αυτοί είναι οι εννέα διάσημοι που δεν θέλουν να κάνουν παιδιά!

Η απόφαση το να γίνει κάποιος γονιός είναι πολύ υποκειμενικό. Μερικοί άνθρωποι επενδύουν σε μεγάλο βαθμό και κάνουν τα πάντα για να γίνουν γονείς, ενώ άλλοι θεωρούν ότι κάτι αντίστοιχο δεν ταιριάζει απαραίτητα με τη ζωή τους. Και για πολλούς διάσημους αυτό είναι απόφαση. Απόφαση μην έχουν παιδιά.

Αυτοί είναι οι εννέα διάσημοι που δεν θέλουν να κάνουν παιδιά!

Τον Αύγουστο του 2014 το θέμα του περιοδικού Esquire, ήταν τα λεγόμενα της Κάμερον Ντιαζ που είπε: «Ξέρω καλά ότι, αν όντως ήθελα ένα παιδί, θα είχε έρθει στη ζωή μου με κάποιον τρόπο, είτε μέσω υιοθεσίας είτε μέσα από μια σχέση με κάποιον που θα ήταν ήδη γονιός»!

361x543 3

Ο Τζον Χαμ και η Τζένιφερ Γουέστ Φιλντ, είναι ένα από τα διάσημα ζευγάρια που το παιδί δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους. «Θα ήμουν ένας άθλιος πατέρας, βλέπω τους φίλους μου και τους ρωτάω πώς τα καταφέρνουν», δήλωσε στο US Weekly το 2012.

361x543 2

Η Ζόε Ντεσανέλ είναι και αυτή μία από τις γυναίκες που δε θέλει παιδί. Στο παρελθόν έχει δηλώσει,«Το να κάνω παιδιά ποτέ δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά μου»!

361x543 1

Η Ρενέ Ζελβέγκερ έχει πει το 2011 σε συνέντευξή της, «Η μητρότητα δεν ήταν ποτέ μια φιλοδοξία. Ποτέ δεν το σκέφτηκα»!

426x543

Η Τσέλσι Χάντλερ ανοίκει και αυτή στο κλαμπ με τις γυναίκες που δεν σκέφτονται την μητρότητα. Συγκεκριμένα είπε,« Σίγουρα δεν θέλω να κάνω παιδιά. Θα είμουν κακιά μαμά»!

366x543

Εκτός από τις γυναίκες υπάρχει και αυτός ο άντρας που δεν σκέφτεται τον εαυτό του ως πατέρα. Αν και αρραβωνιασμένος ο Τζορτζ Κλούνεϊ, μπορεί να αλλάξει τις απόψεις του και τις παλιές του δηλώσεις πως « Πάντα γνώριζα πως η πατρότητα δεν είναι για μένα. Το να μεγαλώνεις παιδιά είναι μεγάλη δέσμευση»!

361x543 4

Η Ράχελ Ρέι, έχει επίσης πει πως δεν θέλει να γίνει μητέρα, δηλώνοντας πως «Δεν θα ήμουν καλή να μεγαλώνω ένα παιδί μου αρκεί ο σκύλος μου»!

361x543 7

Η διάσημη παρουσιάστρια, δεν έκανε ποτέ παιδιά γιατί δεν ήθελε. Αυτό είπε στους δημοσιογράφους όταν την ρώτησαν την Όπρα γιατί δεν έγινε μητέρα ότι, «Ποτέ δεν είχα παιδιά, γιατί ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω ένα»!

361x543 9

Τέλος η Κιμ Κατραλ, η πρωταγωνίστρια της δημοφιλέστερης σειράς «Sex and the City», είναι και αυτή μία από τις πολλές τελικά διάσημες που η μητρότητα δεν ήταν στα σχέδιά της. Σε συνέντευξή της είπε, «Τόση πίεση για ένα θέμα που ποτέ δεν σκέφτηκα; Απλά δεν είμαι έτοιμη να κάνω το βήμα προς την μητρότητα»!

361x543 10
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved