Το είδαμε και αυτό! Τα πλουσιόπαιδα έφτιαξαν δικό τους Facebook για να μην τους ενοχλούν!

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας! Όσο πάει και ο κόσμος τρελαίνετε. Άλλη εξήγηση διαφορετικά δεν μπορεί να δοθεί. Τα πλουσιόπαιδα ενώθηκαν και έφτιαξαν δική τους πλατφόρμα σαν το Facebook, για να μην ενοχλούνται από απλούς και ταπεινούς «θνητούς».

Το είδαμε και αυτό! Τα πλουσιόπαιδα έφτιαξαν δικό τους Facebook για να μην τους ενοχλούν!

Βέβαια τα καημένα τα παιδιά είχαν δίκιο καθώς έπαιρναν διάφοροι τυχοδιώκτες από το Ίνσταγκραμ φωτογραφίες τους και τις ανέβαζαν στο διαδίκτυο κοροϊδεύοντάς τους! Αυτό δεν πήγαινε άλλο και για να διατηρήσουν έναν ιδιωτικό χώρο, στο οποίο θα μπορούσαν να μοιράζονται τις εμπειρίες και να φωτογραφίζουν τα πλούτη τους, χωρίς να ακούνε την κριτική και τις ύβρεις του καθενός, έφτιαξαν αυτή την πλατφόρμα.

Ο ιστότοπός τους ονομάζεται Netropolitan club και η εγγραφή κοστίζει 9.000 δολάρια και τα μέλη θα πρέπει να πληρώνουν ετησίως 3.000 δολάρια, όπως γίνεται στα prive κλαμπ. Η υπεύθυνη επικοινωνίας του συγκεκριμένου δικτύου Μισέλ Λόουλες, δήλωσε στους Los Angeles Times:
«Ο ιδρυτής του site Τζέιμς Πίτερς, πιστεύει ότι δεν μπορεί κάποιος να κρίνεται αρνητικά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Netropolitan είναι το μέρος όπου μπορεί κάποιος να μοιραστεί τις εμπειρίες του από ένα ταξίδι στην Ευρώπη ή από το καινούριο του αυτοκίνητο χωρίς να προκαλεί υπερβολικές ή βίαιες αντιδράσεις».

Δείτε τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, εκνεύρισαν και ανάγκασαν τους πλούσιους να κάνουν δική τους prive σελίδα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved