Δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας. Ακούστε την κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου να τραγουδάει και ανατριχιάστε!

Την παροιμία που λέει «το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει», την έχετε ακούσει. Όσο κοινότυπο και αν σας ακούγετε στην περίπτωση της Δανάης Λιβιεράτου ισχύει. Τελικά η φωνή ή οποιοδήποτε ταλέντο είναι θέμα γονιδίων, είναι θέμα DNA, είναι θέμα κληρονομικό.

Δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας. Ακούστε την κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου να τραγουδάει και ανατριχιάστε!

Η 12χρονη Δανάη, κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ καθημερινά κάνει μαθήματα πιάνου, παίζοντας με τις ώρες αγαπημένα της και πολύ γνωστά τραγούδια. Όνειρό της μια μέρα να γίνει τραγουδίστρια, αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος της. Πριν μερικούς μήνες μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ανακοίνωσε πως την πήραν στο μουσικό γυμνάσιο. Φαίνεται πως το κυνηγάει πολύ. Έχοντας στο πλευρό της πάντα και τους δυο της γονείς, είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρει.

Από τα έντεκά της, ανεβάζει σε προσωπική της σελίδα στο You Tube, μεγάλες επιτυχίες δίνοντας την δυνατότητα στον οποιονδήποτε να θαυμάσει το ταλέντο της! Εκτός από καλή φωνή όμως η Δανάη φαίνεται πως έχει και καλό «χέρι», παρακάτω σας δίνουμε την δυνατότητα να θαυμάσετε δυο από τα σκίτσα της ενώ στο βίντεο μπορείτε να την απολαύσετε να ερμηνεύει το «Hurt» της Κριστίνα Αγκιλέρα, ένα τραγούδι που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved