Εσείς γνωρίζετε την βραβευμένη ελληνική εφαρμογή για παιδιά Zingyland;

Καθημερινά ακούμε για πολλές εφαρμογές, για έγκυες, για παιδιά, για μανούλες. Καιρός λοιπόν να υποστηρίξουμε και την βραβευμένη ελληνική εφαρμογή που έχει γίνει ήδη γνωστή σε 4 χώρες! Γνωρίστε την Zingyland.

Εσείς γνωρίζετε την βραβευμένη ελληνική εφαρμογή για παιδιά Zingyland;

Η Zingyland είναι μία πολυγλωσσική εφαρμογή που δημιουργήθηκε από μία ομάδα Ελλήνων entrepreneurs με στόχο να προσφέρει στις οικογένειες όλου του κόσμου μια ποιοτική, εκπαιδευτική και δημιουργική πλατφόρμα με διαδραστικά παραμύθια, παιχνίδια και μετάλλια.

Τα παιδιά είναι η κινητήρια δύναμη του μέλλοντος. Αν ασχοληθούμε συστηματικά με την εκπαίδευση και την ποιοτική ψυχαγωγία τους είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγούμε με τα πράγματα που μπορούν να καταφέρουν. Σήμερα πολλοί γονείς αντιμετωπίζουν πρόβλημα χρόνου. Τις λίγες ώρες που έχουν ελεύθερες για να ασχοληθούν με την ανάπτυξη της δημιουργικότητάς των παιδιών τους, ψάχνουν να βρουν ποιοτικές προτάσεις.

Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε αυτή η ολοκληρωμένη πλατφόρμα που προσφέρει ψυχαγωγία και εκπαίδευση σε συνεργασία με παιδοψυχολόγους, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Παραμύθια και εκπαιδευτικά παιχνίδια είναι λίγα από αυτά που μπορείτε να βρείτε μέσα.

Η θεματολογία των παραμυθιών επιλέγεται σε συνεργασία με παιδοψυχολόγους, ώστε να έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Κάθε ιστορία είναι μοναδική και στόχος της είναι να εμπνεύσει, να διασκεδάσει και να διδάξει τους μικρούς μας φίλους 0-8 ετών.

Το ZingyLand application βασίζεται στο τρίπτυχο Διαβάζω – Παίζω – Κερδίζω και πρόκειται για μια εφαρμογή που ξεπερνά τα Ελληνικά σύνορα καθώς είναι πολυγλωσσική (4 γλώσσες – ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά και γαλλικά) και απευθύνεται σε όλες τις Αγγλόφωνες, Γαλλόφωνες, Ελληνόφωνες και Ισπανόφωνες χώρες.

Υπάρχουν 9 μοναδικές κατηγορίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας για την σωστή διαπαιδαγώγιση κάθε παιδιού έως 8 ετών. Αγαπημένες κατηγορίες των γονέων έχουν ήδη αναδειχθεί οι παρακάτω κατηγορίες:

Διαβάζω & Μαθαίνω
Στην κατηγορία Διαβάζω & Μαθαίνω όλες οι ιστορίες είναι προσανατολισμένες σε εκπαιδευτικά θέμα όπως τα σχήματα, τα χρώματα, οι αριθμοί και πολλά άλλα. Σας προτείνουμε να διαβάσετε τα παραμύθια με τίτλους «Μετράω ως το δέκα», «Μια πόλη άνω κάτω» και «Οι μέρες της εβδομάδας».

«Όνειρα Γλυκά»
Στην κατηγορία Όνειρα Γλυκά υπάρχουν νανουρίσματα που βοηθούν τα παιδιά να ηρεμήσουν πριν κοιμηθούν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν παραμύθια όπως «Το βατραχάκι και το αστεράκι» καθώς και «Το τυχερό Αστεράκι» που μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν.

Για Γονείς : Η εφαρμογή είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζει 100% έλεγχο από τους γονείς.

Ήδη η εφαρμογή ZingyLand απέσπασε το βραβείο Best Family Application για την Ελληνική αγορά στο 4ο Συνέδριο Mobiles & Apps Awards 2014.
Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή και να την κατεβάσετε δωρεάν από το iPad σας από το https://itunes.apple.com/us/app/zingyland/id760867920 , ενώ από τον Οκτώβρη θα είναι διαθέσιμη και στο android store.

Όλες τις πληροφορίες θα τις βρείτε στο site www.zingyland.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved