Ο πραγματικός λόγος που οι πριγκίπισσες της Disney, δεν έχουν μαμά!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι πριγκίπισσες της Disney δεν έχουν μαμά είτε γιατί έχουν αποβιώσει είτε γιατί δεν αναφέρονται καθόλου στα παραμύθια;

Ο πραγματικός λόγος που οι πριγκίπισσες της Disney, δεν έχουν μαμά!

Ο Ντον Χαν, ο παραγωγός των ταινιών Disney αναφέρει στο περιοδικό Glamour δύο από τους βασικούς λόγους.

Ο πρώτος ήταν ότι ο Γουόλντ Ντίσνεϊ αισθανόταν υπεύθυνος για το θάνατο της μαμάς του. Αν και ο Γουόλντ, δεν έχασε τη μαμά του όταν ήταν παιδί, η απώλειά της τον «στοίχειωσε». «Όταν άρχισε να γίνεται γνωστός αγόρασε ένα σπίτι στους γονείς του. Κάποια μέρα, κάλεσε τους συνεργάτες του από το στούντιο, να φτιάξουν το φούρνο των γονιών του που είχε χαλάσει» είπε ο Ντον. «Μόλις μετακόμισαν στο σπίτι τους, ο φούρνος είχε διαρροή αερίου και η μητέρα του πέθανε. Η οικονόμος ήρθε το επόμενο πρωί και τράβηξε τη μητέρα και τον πατέρα του έξω στην αυλή. Ο πατέρας του ήταν άρρωστος και τον πήγαν στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα του πέθανε!».

Και συνέχισε, «Ο δεύτερος λόγος είναι πρακτικός διότι οι ταινίες είναι μήκους 80 ή 90 λεπτών και έχουν πάντα να κάνουν με την «αναγκαστική» ενηλικίωση. Σε όλες του τις ταινίες, προετοιμάζει το κοινό του για εκείνη την ημέρα που στη ζωή τους θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Με λίγα λόγια, οι χαρακτήρες αναγκάζονται να μεγαλώνουν γρήγορα χωρίς να έχουν ανάγκη τους γονείς τους», είπε ο διάσημος παραγωγός.

Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να δείτε το βίντεο:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved