Ήταν όλες Charming!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες !!!Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις φίλες και φίλους που βοήθησαν να γίνει αυτή η βραδιά τόσο μαγική!!!

Ήταν όλες Charming!

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανεβάσω τόσο εγώ όσο και το Queen.gr, διάφορες φωτογραφίες του πριν, του κατά την διάρκεια αλλά και του μετά του υπέροχου event που οργανώσαμε.

Ξεκινάω ανάποδα και λέω ένα μεγάλο 8ανκς στον πολύ ιδιαίτερο και ταλαντούχο Dj Γιάννη Σαρτζετάκη που κράτησε τον κόσμο τόσες ώρες σε ρυθμούς χαράς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μοναδική Ιωάννα Σεβοπούλου που με την καταπληκτική της φωνή διασκέδασε άπαντες τραγουδώντας Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά ταξιδεύοντας μας με την μελωδία της φωνής της. Ήταν ντυμένη άψογα και φόραγε πανέμορφα κοσμήματα Bead it, (και η Χριστίνα Παππά μιας κ τίμησαν και οι δύο την Φανή Σαραντοπούλου με τα πολύ ιδιαίτερα κοσμήματα που φτιάχνει).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όοοοολα τα κορίτσια : Ελεονώρα , Δέσποινα, Στέλλα, Josephine, Monica, Ζενίλντα, Μαρία, Άννα, Μαρίζα, Ήρα, Νιόβη, Κλέλια, Σόφη, Όλγα, Βάσω, Ελένη, Μάσσα, χωρίς εσάς δεν θα ήταν το ίδιο.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved