Νέα προσφορά από την Prénatal: «Μεγάλη γιορτή! Τα καλύτερα προϊόντα σε χαμηλές τιμές»!

Η Prénatal καλωσορίζει το Φθινόπωρο με ακαταμάχητες προσφορές σε μια μεγάλη επιλογή προϊόντων βρεφανάπτυξης, με κέρδος έως 140 ευρώ! Μια μοναδική ευκαιρία για τις μέλλουσες και νέες μαμάδες , από 11 έως 29 Σεπτεμβρίου, σε όλα τα καταστήματα Prénatal.

Νέα προσφορά από την Prénatal: «Μεγάλη γιορτή! Τα καλύτερα προϊόντα  σε χαμηλές τιμές»!

Η προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά στους κατόχους της Prénatal Card και περιλαμβάνει μια πλειάδα προϊόντων από τις καλύτερες μάρκες για τον περίπατο, το φαγητό, το μπάνιο και τον ύπνο του μωρού σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη μοναδική ευκαιρία και αγοράστε ό,τι χρειάζεστε για πριν και μετά την εγκυμοσύνη σας, πάντα με την ασφάλεια που εγγυάται η Prénatal για την ποιότητα των προϊόντων που υπάρχουν στη συλλογή της.

Δείτε μερικές από τις προσφορές που θα βρείτε στα καταστήματα Prénatal:
• με κάθε μπιμπερό ΜΑΜ ακόμα ένα ίδιο δώρο!
• -40% σε όλη τη σειρά Libero
• -25% σε όλα τα ηλεκτρικά είδη Avent
• -15% σε όλα τα παιχνίδια Fisher Price και στη σειρά Proderm
• Aγοράζοντας επίσης 3 προϊόντα από επιλεγμένα είδη της σειράς βρεφανάπτυξης Prénatal παίρνετε δωρεάν αυτό με τη χαμηλότερη τιμή!

Όσοι δεν έχετε την κάρτα Prénatal μπορείτε να την αποκτήσετε εντελώς δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε πάντα ενήμεροι για τις αποκλειστικές προσφορές της Prénatal .

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο site www.prenatal.gr και ξεφυλλίστε το φυλλάδιο με όλες τις προσφορές http://www.prenatal.gr/prenatal/el/news/promo-megalh-giorth.html

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved