Τι χρειάζεσαι περισσότερο στην ερωτική σου σχέση;

Βαθιά μέσα μας, όλοι ξέρουμε ποιο είναι αυτό το πράγμα που μας κάνει να αισθανόμαστε πλήρεις, ικανοποιημένοι και ότι αγαπιόμαστε από το άλλο άτομο και κανείς δε χρειάζεται να μας το πει. Μερικές φορές όμως από φόβο μη χάσουμε αυτόν/η που αγαπάμε ή παρασυρόμενοι από τους άλλους και το τι κάνουν στα ερωτικά τους μπορεί να κάνουμε τα στραβά μάτια ή να υπομένουμε μια κατάσταση χωρίς να παίρνουμε αυτό που επιθυμούμε. Έτσι όμως δεν είμαστε ευτυχισμένοι και στο τέλος θα αρχίσουν «τα όργανα» και στη σχέση.

Τι χρειάζεσαι περισσότερο στην ερωτική σου σχέση;

Για να δούμε λοιπόν ποιο είναι για σένα το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ερωτική σχέση;

Κριός: Θα πρέπει ο υποψήφιος ή νυν σύντροφος να είναι ξεκάθαρος/η και να μην σε βάζει στην... αναμονή. Η πίεση ή η έλλειψη αυθορμητισμού και πρωτοβουλίας μπορεί να σε «σκοτώσει». Το χειρότερο από όλα, όμως, είναι η αίσθηση ότι σου κρύβει κάτι ή σου λέει ψέματα και αυτό δεν το καταπίνεις εύκολα.

Ταύρος: Η πραότητα είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για σένα. Δεν σου αρέσει η τραχύτητα, η ταχύτητα και οι απρόσεκτοι χειρισμοί. Είσαι κάπως της κλασικής σχολής κι αν το άλλο άτομο δεν είναι «πολιτισμένο» σου είναι αδύνατο να το παραβλέψεις ή να το συγχωρήσεις.

Διάβαστε περισσότερα στο astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved