Ετοιμάζετε πάρτι; Δείτε πως θα κάνετε το σπίτι σας να αστράφτει!

Ετοιμάζετε πάρτι και θέλετε όλα να είναι στην εντέλεια; Να είναι το σπίτι σας καθαρό και μαζεμένο; Παρακάτω σας έχουμε μερικούς από τους βασικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε τόσο το σπίτι σας όσο και ο χώρος που θα διεξαχθεί να είναι άψογος για τους καλεσμένους σας.

Ετοιμάζετε πάρτι; Δείτε πως θα κάνετε το σπίτι σας να αστράφτει!

1) Ανοίξτε τις πόρτες και τα παράθυρα να αεριστεί καλά.
2) Η είσοδός σας θα πρέπει να είναι φωτισμένη και ακατανίκητη. Θα πρέπει να προδιαθέτει τον άλλο να θέλει να μπει μέσα.
3) Δημιουργήστε έναν χώρο, που θα είναι ασφαλής, ώστε οι καλεσμένοι σας να μπορούν να αφήσουν παλτό, μπουφάν και τσάντες.
4) Κρύψτε ότι δεν θέλετε να φαίνεται. Πάρτε μια μεγάλη σακούλα σκουπιδιών και εξαφανίστε οτιδήποτε δεν είναι χρήσιμο για εκείνη την ημέρα.
5) Με ένα πανάκι με μικρο ίνες, περάστε όλα τα έπιπλά σας ώστε να μην υπάρχει ίχνος σκόνης. Πολλοί και ας μην το δείχνουν είναι το πρώτο που θα κοιτάξουν.
6) Ψεκάστε με αρωματικό σπρέι τους χώρους σας.
7) Αν πρέπει να είναι κάτι απόλυτα καθαρό στο σπίτι σας αυτό είναι το μπάνιο. Φροντίστε να είναι καθαρό και με καινούριες πετσέτες κρεμασμένες.
8) Μεταμορφώστε το μπάνιο σας βάζοντας κεριά και διάφορες διακοσμητικές πέτρες.
9) Καθαρίστε την κουζίνα σας και κρύψτε ότι και αν βρίσκεται πάνω στους πάγκους. Για πιάτα και ποτήρια θα χρησιμοποιήσετε πλαστικά ώστε να γλυτώσετε από τον κόπο του πλυσίματος στο τέλος. Σε μια σακούλα σκουπιδιών όλα και έξω από την πόρτα.
10) Σκουπίστε κάτω από καναπέδες και μικροέπιπλα που τυχόν μετακινηθούν για κάποιο λόγο. Δεν θα θέλατε να βρουν ψίχουλα και παιχνίδια από κάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved