Αυτή είναι η Τούρτα που η κόρη σας θα θέλει για τα επόμενα γενέθλιά της!

Σε μια εποχή όπου στα πάρτι γενεθλίων τα παιδιά θέλουν να ακούν επιφωνήματα όπως «Ωωω» και «Ααα» βρήκαμε την τέλεια τούρτα, που θα σας προσφέρει όλα αυτά που θέλει το παιδάκι σας . Είναι πολύ εύκολη αλλά προπάντων εντυπωσιακή. Όλοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό και ιδιαιτέρως η μικρής σας, που θα έχει ότι ονειρευόταν.

Αυτή είναι η Τούρτα που η κόρη σας θα θέλει για τα επόμενα γενέθλιά της!

Ρωτάτε αν είναι αλήθεια; Όντως υπάρχει μια τέτοια τούρτα; Ναι υπάρχει!
Γνωρίστε την τούρτα «Φόρεμα» από CupCake. Αυτή είναι η τούρτα, που το κοριτσάκι σας θα αρχίσει σύντομα γκρινιάζει για να την έχει στα γενέθλιά του.

Πως θα την φτιάξετε; Πανεύκολα! Ουσιαστικά το δυσκολότερο κομμάτι είναι να βάλετε τα cupcakes σε τέτοια σειρά ώστε να έχουν την μορφή φορέματος. Θέλετε να δυσκολέψετε τον εαυτό σας; Φτιάξτε μόνες σας τα cupcakes. Θέλετε να το κάνετε ακόμα πιο εύκολο; Αγοράστε τα από έναν φούρνο. Εξάλλου θα έχετε όλο το χρόνο να εντυπωσιάσετε με τις ικανότητες σας στον στολισμό. Διαλέξτε χρώμα και αγοράστε τιάρες.

Παρακάτω θα δείτε, τόσο ένα βίντεο με τα «βήματα» για το πως θα το φτιάξετε όσο και μερικές από τις πιο όμορφες τούρτες που βρήκαμε στο διαδίκτυο για να πάρετε μια ιδέα πώς θα φτιάξετε αυτή την διαφορετική τούρτα. Και να θυμάστε, για να το φάτε, δεν χρειάζεστε ούτε μαχαίρι ούτε πιρούνι. Απλά παίρνετε ένα κέικ στο χέρι και το απολαμβάνετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved