Το γκρι γλυκό της πεντάμορφης; Κι όμως υπάρχει!

Οι λάτρεις των ταινιών Ντίσνεϊ και όχι μόνο θα ενθουσιαστείτε με τα νέα. Αν ο δρόμος σας, σας βγάλει σε κάποιο από τα πάρκα τις Ντίσνεϊλαντ, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το διάσημο «γκρι γλυκό» από την ταινία Πεντάμορφη και το Τέρας. Ναι υπάρχει στην πραγματικότητα και όπως λένε είναι πραγματικά νόστιμο. Αρκεί να το δοκιμάσετε!

Το γκρι γλυκό της πεντάμορφης; Κι όμως υπάρχει!

Θα το βρείτε στο εστιατόριο «Be our quest» του πάρκου της Ντίσνεϊ, που είναι εμπνευσμένο από την ταινία της Πεντάμορφης! Το εστιατόριο μοιράζεται το όνομά του με τον τίτλο από το τραγούδι που τραγουδάει ο Λουμιέρ το κηροπήγιο στην ταινία. Προσοχή όμως. Το γλυκό μέχρι πρότινος δεν υπήρχε στο μενού του εστιατορίου. Για να το δοκίμαζε κάποιος θα έπρεπε να το ζητήσει μόνος του. Επειδή όμως πολλοί λίγοι ήταν αυτοί που το ζητούσαν, είτε τυχαία είτε γιατί κάποιος τους το είχε πει, οι υπεύθυνοι του εστιατορίου φρόντισαν με το παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα να γίνει σε όλους γνωστό.

Όπως λέει λοιπόν και ο Λουμιέρ, πριν παρουσιάσει τραγουδώντας τις «λιχουδιές» στην Πεντάμορφη... «Ma chere Mademoiselle, είναι τιμή και υπερηφάνεια για όλους μας να σας έχουμε κοντά μας. Και τώρα σας προσκαλούμε να χαλαρώσετε στην καρέκλα σας και να μας επιτρέψετε να σας παρουσιάσουμε: το δείπνο»!

Δείτε και εσείς με την σειρά σας το γλυκό για πρώτη φορά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved