Σπίτι με παιδιά σημαίνει χάος στην κουζίνα! Τώρα όμως έχουμε τη λύση!

Είναι γνωστό ότι όσο πιο πολλά άτομα βρίσκονται μέσα στο σπίτι, τόσο αυξάνεται αναλογικά και ο αριθμός των κουζινικών που χρησιμοποιούνται!

Σπίτι με παιδιά σημαίνει χάος στην κουζίνα! Τώρα όμως έχουμε τη λύση!

Και πόσο μάλλον όταν από αυτά τα άτομα, τα μισά είναι παιδιά! Σερβίτσια, κατσαρολικά, μαχαιροπήρουνα, ποτήρια, κούπες, όλα σε ανάπτυξη καθημερινά μπροστά στα μάτια μας!

Και τι να προλάβεις να κάνεις; Να μαγειρέψεις, να συμμαζέψεις, να πλύνεις, να σιδερώσεις;

Άσε τη μαμά να σου πει τη λύση. Όταν την επισκέφθηκα πριν λίγες μέρες, και ενώ πίναμε, με τη γνωστή τελετουργία, τον καφέ μας στην κουζίνα ανταλλάσσοντας νέα και κουτσομπολιά, γέμιζε ταυτόχρονα το πλυντήριο των πιάτων. Όταν την είδα να βγάζει το απορρυπαντικό από το ντουλάπι, την ρώτησα αν είναι καλό. Και τότε ήταν που άρχισε να γελάει και να με ρωτάει πως γίνεται να μην ξέρω αυτό το καταπληκτικό προϊόν. Το αποκάλεσε μάλιστα ως δώρο για όλες τις γυναίκες! Και συνέχισε λέγοντας ότι όχι μόνο είναι εξαιρετικό στην καθαριότητα των πιάτων, όπως όλα τα προϊόντα Finish, αλλά είναι επίσης και πιο φιλικό για τα παιδιά καθώς περιέχει ενεργό οξυγόνο και λιγότερα χημικά, επιμένοντας να το δοκιμάσω.

Και το δοκίμασα. Οι μαμάδες έχουν πάντα δίκιο. Από τότε έχω το Finish Power and Pure πάντα στην κουζίνα μου και το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά για να καθαρίσω όλο αυτό το χάος! Τα πιάτα μου είναι πιο καθαρά από ποτέ και εγώ νιώθω καλά, αφού είναι ασφαλές για τα παιδιά, αλλά και γιατί έχω περισσότερο χρόνο να παίξω μαζί τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved