Μαμάδες αυτό το ξέρατε; Η αμμωνία είναι το σούπερ πολυκαθαριστικό!

Το τελευταίο διάστημα είναι το top θέμα που συζητιέται στις ομάδες σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Κάνει την καλύτερη δουλειά και καθαρίζει τον φούρνο αποτελεσματικά. Όταν μια γυναίκα ποστάρει σε σελίδες στο διαδίκτυο, τον φούρνο της πριν και μετά, το αποτέλεσμα μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό και με μια ερώτηση που γεμίζει τον τοίχο της με σχόλια . «Μα πως το κάνεις»;

Μαμάδες αυτό το ξέρατε; Η αμμωνία είναι το σούπερ πολυκαθαριστικό!

Είναι απλό. Με αμμωνία και νερό. Ναι καλά ακούσατε. Μπορεί τα προϊόντα εμπορίου να υπόσχονται την τέλεια καθαριότητα αλλά στοιχίζουν ακριβά. Η αμμωνία όμως είναι ένα υλικό που δεν λείπει από κανένα σπίτι.

Πως θα την χρησιμοποιήσετε? Από βραδύς θα βάλετε σε μια κατσαρόλα νερό μέχρι την μέση και θα ρίξετε μέσα δύο σακουλάκια αμμωνία. Θα αφρίσει λίγο στην αρχή αλλά μην τρομάξετε. Για αυτό τον λόγο βάζουμε λίγο νερό για να μην μας ξεχειλίσει . Βάλτε την κατσαρόλα όπως είναι μέσα στον φούρνο, κλείστε την πόρτα και αφήστε μέχρι το άλλο πρωί. Μόλις ανοίξετε τον φούρνο θα βγάλετε την κατσαρόλα, θα σκουπίσετε με ένα βρεγμένο βετέξ και έτοιμο!
Αν σε κάποια σημεία επιμένουν καμένα λίπη, τρίψτε με ένα σύρμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν συνιστάτε για καθημερινή χρήση καθώς μπορεί να σας τρυπήσει τον φούρνο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved