Έντονο βλέμμα και στην παραλία!

Το καλοκαίρι έφτασε και το άγχος των γυναικών ναι είναι τέλειες ακόμα και στην παραλία, έχει αρχίσει να τις καταβάλλει. Σίγουρα λοιπόν, όλες θέλουμε βγαίνοντας από τη θάλασσα, να μοιάζουμε με αναδυόμενη Αφροδίτη, κάτω από το φως του ήλιου. Τα extensions βλεφαρίδων είναι το μυστικό! Έντονες και μακριές βλεφαρίδες όλο το καλοκαίρι, χωρίς τη χρήση mascara που με την ζέστη μπορεί να σας προδώσει..

Έντονο βλέμμα και στην παραλία!

Η μέθοδος extensions βλεφαρίδων One By One, είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος αυτή τη στιγμή στον κόσμο και τώρα έχετε τη δυνατότητα να την απολαύσετε από ίνες μεταξιού και φυσικές τρίχες mink, για 3πλάσιο όγκο και επιμήκυνση των φυσικών βλεφαρίδων.

Το αποτέλεσμα που δημιουργεί η τεχνική αυτή είναι απόλυτα φυσικό καθώς η τοποθέτηση γίνεται τρίχα-τρίχα. Οι τρίχες προς τοποθέτηση υπάρχουν σε διάφορα μήκη ώστε να γίνεται σωστή επιλογή και συνδυασμός για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Οι βλεφαρίδες μπορούν να γίνουν δύο ή και τρεις φορές πιο μακριές, έντονες αλλά και πιο πυκνές. Κρατάνε άψογα περίπου ένα μήνα, και προσθέτοντας τις τρίχες που έχουν χαθεί, για όσο διάστημα επιθυμούμε. Οι βλεφαρίδες, όπως και τα μαλλιά, ανά δυόμιση μήνες πέφτουν, ανανεώνονται και βγαίνουν καινούριες. Οπότε πέφτοντας η φυσική πέφτει και αυτή που είναι κολλημένη επάνω. Το χρώμα και το μέγεθος το αποφασίζετε εσείς, μαζί με την πιστοποιημένη extensionist Βάγια Νικλήτσα.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται (τρίχες και κόλλα) είναι υποαλλεργικά, ελεγμένα και είναι σταθερά. Και επειδή είναι σημαντικό να ξέρουμε την ποιότητα του προϊόντος που έρχεται σε επαφή με τα μάτια μας, η κόλλα που χρησιμοποιείται ΔΕΝ περιέχει φορμαλδεΰδη, είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με το αμερικάνικο πρότυπο In Class 1 CDEH of FDA USA και είναι ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ από τον Ελληνικό ΕΟΦ (αρ. πιστοποίησης: 76889). Η υποαλλεργική, μη ερεθιστική ισχυρή και αβλαβής σύστασή της, είναι η ίδια που χρησιμοποιείται για συγκόλληση ανθρωπίνων ιστών σε νοσοκομεία των ΗΠΑ.

Μετά την τοποθέτηση είναι σχεδόν άσκοπο το μακιγιάζ των βλεφαρίδων με μάσκαρα αφού από μόνες τους είναι τόσο έντονες όσο χρειάζεται.

Ιδανική λύση για νύφες, για τέλειες βλεφαρίδες τη μέρα του γάμου σας!

Βάγια Νικλήτσα hair and make up artist
Περισσότερες πληροφορίες στο 6936764805

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved