Πανίσχυρο νέο από το Skip!

Το Skip, η μάρκα με 47 χρόνια ηγετικής πορείας στην ελληνική αγορά, συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης απαιτητικής νοικοκυράς βελτιώνοντας τη ζωή της, με καινοτόμα προϊόντα για αξεπέραστη καθαριότητα στα ρούχα αλλά και απόλυτη προστασία στο πλυντήριο!

Πανίσχυρο νέο από το Skip!

Σήμερα παρουσιάζει το ένα και πανίσχυρο απορρυπαντικό κατά των δύσκολων λεκέδων... το νέο SKIP Πανίσχυρο μικρό.
Το νέο SKIP με Extra Power σύνθεση, βελτιωμένο σε 3 μηχανισμούς δράσης, είναι σχεδιασμένο ώστε να απομακρύνει αποτελεσματικότερα τους επίμονους λεκέδες από ντομάτα, φρούτα καθώς και άλλους λιπαρούς λεκέδες προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα στα ρούχα σας.

Με επαναστατική μεζούρα για εύκολη δοσολόγηση και επεξεργασία των δύσκολων λεκέδων. Μια πατέντα από το SKIP, φτιαγμένη από ειδικό εύκαμπτο υλικό, ανθεκτικό στην τριβή ώστε να μην φθείρει τα ρούχα μέσα στον κάδο. Για αποτελεσματική προεργασία των λεκέδων η νέα μεζούρα έχει επιφάνεια με μικρές προεξοχές και ειδικά σχεδιασμένο στόμιο που επιτρέπει στο απορρυπαντικό να εφαρμόζεται κατευθείαν πάνω στον λεκέ.

Η νέα εργονομική συσκευασία με flip-top καπάκι εξασφαλίζει ακριβή δοσομέτρηση και μειώνει τις διαρροές, κάνοντας το πλύσιμο των ρούχων ακόμα πιο εύκολο.

Νέο γενιά Skip Πανίσχυρο Μικρό βελτιώνει την εμπειρία της νοικοκυράς κάνοντας το πλύσιμο των ρούχων πιο εύκολο από ποτέ!
Γιατί κάποια μικρά αντιμετωπίζουν καλύτερα τις μεγάλες προκλήσεις!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved