Καλοκαιρινή προετοιμασία με εκπληκτικές προσφορές από την PRÉNATAL!

Από τις 8 μέχρι τις 26 Μαΐου σε όλα τα καταστήματα Prénatal θα βρείτε απίστευτες προσφορές σε πολλά προϊόντα βρεφανάπτυξης, μαγιό και πετσέτες για τη θάλασσα. Και όλα αυτά μαζί με ένα μεγάλο νέο: τις πάνες Prénatal!

Καλοκαιρινή προετοιμασία με εκπληκτικές προσφορές  από την PRÉNATAL!

Η όμορφη εποχή που ξεκινάει φέρνει μαζί της και έντονη επιθυμία για διακοπές: για να περάσετε μέρες απόλυτης χαλάρωσης και διασκέδασης θα πρέπει να εξοπλιστείτε με όλα τα απαραίτητα. Η Prénatal ετοίμασε με αυτή την ευκαιρία δύο προσφορές!

Η πρώτη "Άρπαξε τις ευκαιρίες!" σας επιτρέπει να κερδίσετε έως 100€ σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων βρεφανάπτυξης: πολλές εκπτώσεις σε όλα τα απαραίτητα είδη για τις διακοπές, από τον περίπατο μέχρι τον ύπνο, όπως ελαφριά καρότσια περιπάτου, μάρσιπους, παρκοκρέβατα, αντηλιακή προστασία, παιχνίδια για τη θάλασσα και άλλα πολλά! Επίσης σε κάθε αγορά καλλυντικού Chicco παίρνετε άλλο ένα ίδιο εντελώς δωρεάν!

Εκτός από αυτές τις φανταστικές προσφορές, καταφτάνει στα καταστήματα και μια μεγάλη καινοτομία: οι πάνες Prénatal! Σχεδιασμένες ειδικά για να προσφέρουν μέγιστη συγκράτηση και άνεση, θα διατίθενται σε οικονομική, διπλή συσκευασία μόνο με 9,99€ σε 5 μεγέθη: new born 2-5 Kg, mini 3-6 Kg, midi 4-9 Kg, maxi 8-18 Kg, junior 12-25 Kg. Στο πλαίσιο της προσφοράς "Άρπαξε τις ευκαιρίες", με την αγορά της πρώτης συσκευασίας με πάνες Prénatal κερδίζεις ένα εκπτωτικό κουπόνι της ίδιας αξίας με ελάχιστη αγορά 30€, που θα μπορεί να εξοφληθεί σε όλη τη συλλογή μας από 27 Μαΐου μέχρι και 30 Ιουνίου.

Τα νέα μας όμως δεν τελειώνουν εδώ!
Με την προσφορά "Ένα όμορφο καλοκαίρι με εκπληκτικές προσφορές!" κερδίζεις 50% στην αγορά του είδους με τη χαμηλότερη τιμή, σε όλες τις πετσέτες για τη θάλασσα και τα μαγιό για την έγκυο, το νεογέννητο και το παιδί ως 8 ετών.

Οι προσφορές θα ισχύουν από τις 8 μέχρι τις 26 Μαΐου σε όλα τα καταστήματα Prénatal.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν αποκλειστικά για τους κατόχους της κάρτας Prénatal, που μπορείς να αποκτήσεις εντελώς δωρεάν σε όλα τα καταστήματα και εξασφαλίζει την πρόσβαση σε χρήσιμες και αποκλειστικές υπηρεσίες. Ένας κόσμος προνομίων για τη μαμά του σήμερα και του αύριο, για να τη συνοδεύσουμε στη μοναδική εμπειρία της μητρότητας.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο site www.prenatal.gr
www.facebook.com/prenatalgreece

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved