Στηρίζουμε τα παιδιά που έχουν ανάγκη με την βοήθεια του οργανισμού Lovekids

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός Αγάπη Παιδιών - Lovekids, στηρίζει παιδιά, 3 έως 16 ετών, που οι οικογένειες τους αδυνατούν να τους παρέχουν τα απαραίτητα.

Στηρίζουμε τα παιδιά που έχουν ανάγκη με την βοήθεια του οργανισμού Lovekids

Με αγάπη προσφέρει τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και συμβουλευτική υποστήριξη, χρωματίζοντας τη ζωή τους ξανά!

Το πρόβλημα που η οικονομική κρίση γέννησε στη χώρα μας και το γεγονός ότι η ανθρωπιά αποτελεί ακόμη κινητήρια δύναμη που δεν νικήθηκε και δεν στέρεψε από τις ψυχές των ανθρώπων, οδήγησε στη δημιουργία ενός φιλανθρωπικού οργανισμού που δεν θα έκλεινε τα μάτια στα παιδιά που δοκιμάζονται και τις οικογένειές τους.

Γιατί αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται τα δικά μας παιδιά, της δικής μας πόλης, της δικής μας χώρας!

Η υποστήριξη του φιλανθρωπικού οργανισμού Αγάπη Παιδιών-Lovekids στα πρώτα του βήματα είναι πολύ σημαντική για την ελληνική κοινωνία και την οικογένεια που δοκιμάζεται. Φτάνει μόλις 1.25 ευρώ ανά ημέρα για να δώσουμε χρώμα στη ζωή ενός παιδιού ξανά!

Δε χρειάζεται να δώσει κάποιος πολλά. Χρειάζεται να δώσουν πολλοί από λίγο για να αλλάξει η ζωή των οικογενειών που το έχουν ανάγκη.

Στηρίξτε με τρόφιμα, παιχνίδια, ρούχα, χρηματικές δωρεές αλλά και με εθελοντική συμμετοχή και προσφορά.

Οι ανάγκες των παιδιών για τον επόμενο μήνα είναι: 54 κουτιά γάλα εβαπορέ, 20 πακέτα ρύζι, 10 πακέτα φακές, 10 πακέτα φασόλια , 10 πακέτα ρεβύθια, 20 πακέτα ζαχαρη, 8 πακέτα αλάτι, 12 πακέτα μπισκότα. 5 παιχνίδια (3 για αγόρια, 2 για κορίτσια). 5 ρούχα (2 για κορίτσια 5 + 12 ετών, 3 για αγόρια -7,9,10 ετών)

Γίνετε κι εσείς, με όποιον τρόπο μπορείτε, ένα πολύτιμο κομμάτι στο παζλ που στόχο έχει να χρωματίσει και πάλι τη ζωή των παιδιών!

Περισσότερες πληροφορίες: lovekids.gr, ή στο τηλέφωνο 210 3008300.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved