Άνοιξη, Πάσχα, ώρα για Αηδονάκια!

Τώρα που ο καιρός άνοιξε, ο αγαπημένος προορισμός μικρών και μεγάλων, ο μαγευτικός κόσμος του Λούνα Πάρκ  ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ, περιμένει τους φίλους του, να παίξουν και να διασκεδάσουν με τη ψυχή τους!

Άνοιξη, Πάσχα, ώρα για  Αηδονάκια!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μοιραζόμαστε χαρούμενες στιγμές με την οικογένεια μας, ειδικότερα τις γιορτινές μέρες!
Μαμάδες, μπαμπάδες, παππούδες, γιαγιάδες, θείοι, θείες και φυσικά ... νονοί και νονές που, όπως κάθε Πάσχα έχετε την «τιμητική σας»... ήρθε η ώρα για Αηδονάκια και μάλιστα για ... Πασχαλινά Αηδονάκια!

Από το Σάββατο 12 έως και την Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν παρέα με τις πασχαλιάτικες μασκότ μας, την Πασχαλίτσα και το Λαγουδάκι, που θα τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν τα δικά τους πασχαλινά στολίδια αλλά και να κάνουν απίθανο face painting στα δημιουργικά μας εργαστήρια!

Έμπειροι παιδαγωγοί της ομάδας Πολύτεχνο, θα βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν την δημιουργικότητά τους, φτιάχνοντας από διάφορα υλικά όπως, ξύλο, φελιζόλ, χαρτί, μπογιές και πολλά ακόμα διακοσμητικά στοιχεία πασχαλινά στολίδια με την υπογραφή τους! Όμορφες στιγμές που θα θυμάστε για πάντα!

Ελάτε λοιπόν να παίξουμε μαζί και να κατασκευάσουμε κοκοράκια, κουνελάκια, κοτοπουλάκια, πασχαλινά αυγά και την Μεγάλη Πέμπτη θα έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε την δική σας μοναδική λαμπάδα!

Τα δημιουργικά εργαστήρια θα λειτουργούν από το Σαββάτο 12/4 έως και Πέμπτη 17/04 και τις ώρες: 12:00–20:00

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved