Τέσσερις Ελληνίδες μαμάδες θα τρέξουν για καλό σκοπό! (φωτογραφίες)

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, η ΙΚΕΑ στηρίζει ως επίσημος χορηγός τον 9ο μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», που διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος «ΜΕΑΣ Τρίτων», στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 6 Απριλίου.

Τέσσερις Ελληνίδες μαμάδες θα τρέξουν για καλό σκοπό! (φωτογραφίες)

Η ΙΚΕΑ συμμετέχει και ενεργά στο σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός με τη δική της ομάδα, IKEA RUNNING TEAM, αλλά και έχοντας μαζί 4 επώνυμες μαμάδες: την Έλλη Κοκκίνου, τη Δέσποινα Καμπούρη, την Όλγα Λαφαζάνη και τη Μαριέττα Χρουσαλά, οι οποίες που θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στον μαραθώνιο των 5 χιλιομέτρων, τρέχοντας «για καλό σκοπό».

Συγκεκριμένα, η ΙΚΕΑ, μέσω της συμμετοχής της στον αγώνα, στηρίζει το έργο του Συλλόγου Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» - Παράρτημα Θεσσαλονίκης.

Η ΙΚΕΑ καλεί τις φίλες και τους φίλους της που θέλουν να ενισχύσουν την προσπάθεια της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» Θεσσαλονίκης να τρέξουν με την ομάδα IKEA RUNNING TEAM, δηλώνοντας συμμετοχή στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης, καθημερινές 10.00 – 14.00 και 15.00 – 20.00 και Σάββατο 10.00 – 14.00, μέχρι τις 19 Μαρτίου. Η εγγραφή είναι δωρεάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS έχει ξεκινήσει από το 2009 ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, όπως είναι οι γυναίκες και τα παιδιά, με πλήθος ενεργειών, μεταξύ των οποίων η ενίσχυση παιδικών σταθμών στην Ήπειρο και τη Θεσσαλία, αλλά και η διαμόρφωση και ο εξοπλισμός του Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών και των Παιδιών τους, του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες:
facebook.com/ikeagreece
#zoumemazi, #trexoumemazi #ikearunningteam

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved