Η Pull&Bear παρουσιάζει την παιδική κολεξιόν, την τρίτη της capsule collection για παιδιά

Οι προτάσεις του brand για παιδιά από 4 έως 12 ετών διατίθενται αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος www.pullandbear.com.

Η Pull&Bear παρουσιάζει την παιδική κολεξιόν, την τρίτη της capsule collection για παιδιά

Η Pull&Bear, αλυσίδα νεανικής μόδας που ανήκει στον Όμιλο Inditex, λανσάρει μια capsule collection για τους μικρούς μας φίλους, η οποία διατίθεται προς πώληση αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και αποτελείται κυρίως από μπλουζάκια και φούτερ.

Με κουκούλα ή χωρίς, τα φούτερ είναι το κομμάτι κλειδί της συλλογής και τα βλέπουμε σε μονόχρωμα αλλά και με στάμπες.
Η συλλογή περιέχει επίσης μπλουζάκια με χαριτωμένα γραφικά και παντελόνια jogging σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων. Πρόκειται για μια κολεξιόν με περιορισμένα κομμάτια, που αποτίει φόρο τιμής στο λογότυπο της αλυσίδας και σχεδιάστηκε με γνώμονα την άνεση των παιδιών.

Σχετικά με την Pull&Bear
Η Pull&Bear ξεκινά τη δραστηριότητά της το 1991 με διεθνή προσανατολισμό και με την επιθυμία να ντύσει νέα άτομα που ενδιαφέρονται ενεργά για το τι συμβαίνει γύρω τους και ζουν σε συνεχή αλληλεπίδραση με το περιβάλλον τους. Νέα άτομα που ντύνονται σε casual και χαλαρό στυλ, ξεφεύγουν από τα στερεότυπα και θέλουν να αισθάνονται καλά με αυτά που φοράνε. Η Pull&Bear συγκεντρώνει για αυτούς τις τελευταίες διεθνείς τάσεις, τις αναμιγνύει με επιρροές από το street style και από τα μεγάλα ονόματα της μόδας και τις προσαρμόζει στο δικό της ξεχωριστό στυλ, δημιουργώντας άνετα και ευκολοφόρετα κομμάτια, πάντα στην καλύτερη τιμή.

Η Pull&Bear εξελίσσεται παράλληλα με τους πελάτες της, παρακολουθώντας ανελλιπώς τις νέες τεχνολογίες, τα κοινωνικά κινήματα και τις τελευταίες καλλιτεχνικές ή μουσικές τάσεις. Όλα αυτά αντανακλώνται όχι μόνο στα σχέδια της κολεξιόν, αλλά και στα σημεία πώλησης.

Η Pull&Bear έχει σήμερα παρουσία σε συνολικά 69 αγορές με ένα δίκτυο 850 και πλέον καταστημάτων, αλλά και με ηλεκτρονικές αγορές που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας της.

Σχετικά με τον Όμιλο Inditex
Η Pull&Bear είναι μέρος του Ομίλου Inditex (Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home και Uterqüe), που αποτελεί την μεγαλύτερη αλυσίδα διανομής προϊόντων μόδας παγκοσμίως, με περισσότερα από 6.000 καταστήματα σε 86 αγορές και στις πέντε ηπείρους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved