Attika Carnival Kingdom: Οι πιο κεφάτες και ξέφρενες Αποκριάτικες εκδηλώσεις!

Το Attika Carnival Kingdom είναι το μεγαλύτερο αποκριάτικο θεματικό πάρκο Παιχνιδιών που συνδυάζει τη καρναβαλική ατμόσφαιρα με τα παιχνίδια Λούνα Παρκ καθώς και πολλά παιχνίδια δράσης, δημιουργικά εργαστήρια, disco parties, χορευτικά shows, αναπαραστάσεις εθίμων και μοναδικές έκπληξεις για όλους!

Attika Carnival Kingdom: Οι πιο κεφάτες και ξέφρενες Αποκριάτικες εκδηλώσεις!

Στο Attika Carnival Kingdom για το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς και την Καθαρή Δευτέρα έχουν ετοιμαστεί οι πιο κεφάτες και φανταστικές αποκριάτικες εκδηλώσεις και εργαστήρι χαρταετού!

Στο Attika Carnival Kingdom σας χαρίζουν το χαρταετό σας!

Στα δημιουργικά εργαστήρια του Πάρκου όλα τα παιδάκια θα έχουν την δυνατότητα να φτιάξουν τον χαρταετό τους μαζί με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού και να τον πάρουν μαζί τους! Το πάρκο προσφέρει όλα τα υλικά για την κατασκευή του χαρταετούκαι εσείς βάζετε το κέφι, τη δημιουργικότητα και την τέχνη σας και παίρνετε μαζί σας δωρεάν τον χαρταετό που θα πετάξετε την Καθαρή Δευτέρα!

Οι μικροί φίλοι στα δημιουργικά εργαστήρια του Πάρκου μπορούν, επίσης, να φτιάξουν αποκριάτικες μάσκες και καπέλα, εκτός από χαρταετούς! Και ακόμα με τη βοήθεια των έμπειρων παιδαγωγών και εμψυχωτών θα παίξουν θεατρικό παιχνίδι και θα χορέψουν γύρω από το πολύχρωμο γαϊτανάκι, θα κάνουν face painting και θα συμμετέχουν σε διαγωνισμούς στολής και χορού!

Στο Attika Carnival Kingdom θα γίνουν:

Disco & Latin Parties, χορευτικά shows, καρναβαλικές παρελάσεις!

Κάθε μέρα απίθανοι λάτιν και ζούμπα χορευτές, από γνωστές σχολές χορού, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, μασκότ, ο μοναδικός Σαρλό οδηγούν τις παρελάσεις, μας παραδίδουν μαθήματα χορού και όλοι μαζί χορεύουμε στους ξέφρενους ρυθμούς της Αποκριάς!

* Και μόνο για την Παρασκευή 28/02 ειδική τιμή παιδικού εισιτηρίου στα 6,90 ευρώ

Attika Carnival Kingdom
Ανοικτά έως 3 Μαρτίου 2014
Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή & Καθαρά Δευτέρα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved