Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν την παιδική για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2014

Φωτεινή και χαρούμενη, η παιδική κολεξιόν των Marks & Spencer για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2014 θα εντυπωσιάσει τους μικρούς fashionistas που θα την λατρέψουν για τα ζωηρά χρώματά της!

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν την παιδική για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2014

Με έμφαση στην άνεση και στον προσεγμένο σχεδιασμό, η νέα παιδική συλλογή των M&S φέρνει πιο κοντά την πολυτέλεια, ενώ εγγυάται στους γονείς υψηλή ποιότητα.


Από τα γλυκά παστέλ της συλλογής 'Crayola Pop', τα ξεβαμμένα Ιndigo και τα καινούργια ναυτικά σχέδια της 'Sea Farer' ως τα φωτεινά folk της 'Cretal' και την προσιτή πολυτέλεια της Autograph, γονείς & παιδιά σίγουρα θα ανακαλύψουν μικρούς στιλιστικούς θησαυρούς σε ακαταμάχητους συνδυασμούς.

Γιορτάστε λοιπόν την Άνοιξη παρέα με τα μικρά σας και με ρούχα που θα σας κάνουν να χαμογελάτε!

Σχετικά με τα Marks & Spencer
Τα Marks & Spencer ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους πριν από 129 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα, αποτελούν μια από τις κορυφαίες μάρκες λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου. Δραστηριοποιούνται διεθνώς σε περισσότερες από 50 αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία με πάνω από 1000 καταστήματα. Τα Marks & Spencer διαθέτουν υψηλής ποιότητας προϊόντα ένδυσης, προϊόντα για το σπίτι καθώς και τρόφιμα. Κάθε εβδομάδα, 20 εκατομμύρια πελάτες επισκέπτονται τα καταστήματά M&S, ενώ απασχολούν παγκοσμίως πάνω από 81.000 υπαλλήλους.

Τα Marks & Spencer στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα, τα Marks & Spencer άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα το 1990 και σήμερα διαθέτουν 27 καταστήματα σε όλη τη χώρα (π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Κρήτη, Πάτρα κ.ά.).
Από την 1η Απριλίου 2012, οι μέτοχοι της εταιρείας Marks & Spencer Μαρινόπουλος Ελλάδος Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι: α) Marks & Spencer BV με μετοχικό κεφάλαιο 80% και β) Marinopoulos Holding Sarl με μετοχικό κεφάλαιο 20%.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved