Δωρεάν βιωματικό εργαστήρι για παιδιά «Ο γύρος του κόσμου με λέξεις και χρώματα»

Ένα υπέροχο βιωματικό εργαστήρι για παιδιά με τίτλο «Ο γύρος του κόσμου με λέξεις και χρώματα», διοργανώνεται στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων.

Δωρεάν βιωματικό εργαστήρι για παιδιά «Ο γύρος του κόσμου με λέξεις και χρώματα»

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, από τις 11:00-13:00, τα παιδιά 8-12 ετών θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο βιωματικό εργαστήρι «Ο γύρος του κόσμου με λέξεις και χρώματα», που θα πραγματοποιηθεί στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Κτίριο «Δεξαμενές Καθαρισμού», Πειραιώς 100, Γκάζι.

Το βιωματικό αυτό εργαστήρι αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Μητρικής Γλώσσας, παράλληλα με την έκθεση αφίσας «Λέξεις και σκέψεις απ' όλον τον κόσμο» που παρουσιάζει η Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΜΕΤΑδραση και το Κολέγιο Τέχνης & Design ΑΚΤΟ.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με διαφορετικές γλώσσες και πολιτισμικές συνήθειες και να πειραματιστούν με νέους τρόπους επικοινωνίας, με λόγο ή χωρίς. Εισιτήρια για αυτό το ταξίδι θα είναι η μουσική, το θεατρικό παιχνίδι, ο αυτοσχεδιασμός, τα εικαστικά και κυρίως η φαντασία.

Ξεναγοί οι «Αδέσποτες... Σβούρες» (Στέλλα Ευκαρπίδου και Μαριάννα Στιβαχτά), με βοηθούς στο γλωσσικό παιχνίδι διερμηνείς της ΜΕΤΑδρασης.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο 210 5147425.

Περισσότερες πληροφορίες στο εδώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved