Disney Junior! Ολοκαίνουριο κανάλι στον OTE-TV όπου ζωντανεύουν οι ιστορίες και τα παιδιά διασκεδάζουν, μαθαίνοντας

Το Disney Junior έχει το δικό του μοναδικό τρόπο για να διδάσκει βασικές μαθησιακές και αναπτυξιακές ικανότητες στους μικρούς τηλεθεατές, γοητεύοντας τη φαντασία και την καρδιά τους με μαγευτικούς χαρακτήρες οι οποίοι λειτουργούν τόσο ως πρότυπα όσο και ως φίλοι των παιδιών.

Disney Junior! Ολοκαίνουριο κανάλι στον OTE-TV όπου ζωντανεύουν οι ιστορίες και τα παιδιά διασκεδάζουν, μαθαίνοντας

Η πριγκίπισσα Σοφία ενσαρκώνει όλα τα όνειρα κάθε μικρού κοριτσιού. Η σειρά «Σοφία, η μαθητευόμενη πριγκίπισσα» διηγείται την ιστορία ενός απλού μικρού κοριτσιού που έγινε πρόσφατα πριγκίπισσα και πρέπει να μάθει να ζει σε έναν καινούριο και συναρπαστικό κόσμο. Με τη βοήθεια του καλύτερου φίλου της, Κλόβερ, και μερικών από τις κλασικές πριγκίπισσες της Disney, η Σοφία γρήγορα ανακαλύπτει ότι το σημαντικό δεν είναι να μοιάζεις με πριγκίπισσα -αυτό που σε κάνει ξεχωριστό είναι να έχεις ευγενική ψυχή και να νοιάζεσαι για τους άλλους.

Τρία αλητάκια, ο Τζέικ, η Ίζι και ο Κάμπι, που αγαπούν όσο τίποτα τις διασκεδαστικές περιπέτειες με το έμπιστο πλοίο τους, Μπάκι, πρωταγωνιστούν στη σειρά «Ο Τζέικ και οι πειρατές της Χώρας του Ποτέ». Με πολλή ομαδική δουλειά και μια πρωτοποριακή προσέγγιση απέναντι στα προβλήματα, αυτό το πανέξυπνο τρίο πρέπει να συνεργαστεί για να ξεγελάσει τον Κάπτεν Χουκ και να προστατεύσει το θησαυρό του!

Το Disney Junior φιλοξενεί επίσης μερικούς από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της Disney, όπως ο Μίκυ Μάους και η παρέα του, που πρωταγωνιστούν στις σειρές «Η λέσχη του Μίκυ Μάους» και «Ένα καρτούν από την μπουτίκ της Μίνι». Αυτή η σειρά κρατά την προσοχή των μικρών τηλεθεατών μαθαίνοντάς τους τα πρώτα τους γράμματα και αριθμούς με έναν ζωντανό και γοητευτικό τρόπο που προωθεί μια υγιή στάση απέναντι στη μάθηση.

Για να γιορτάσει την άφιξη αυτών των συναρπαστικών νέων εκπομπών (και πολλών άλλων ακόμα!) στην πλατφόρμα του OTE TV, το Disney Junior διοργανώνει ένα διαγωνισμό από τις 10 Φεβρουαρίου μέχρι τις 10 Μαρτίου, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κερδίσετε μια ποικιλία από τσάντες γεμάτες απίθανα δώρα και εκπαιδευτικά παιχνίδια από τις σειρές «Η λέσχη του Μίκυ Μάους», «Ένα καρτούν από την μπουτίκ της Μίνι», «Ο Τζέικ και οι πειρατές της Χώρας του Ποτέ» και «Σοφία, η μαθητευόμενη πριγκίπισσα».

Δηλώστε συμμετοχή στο www.disney.gr/competitions/disney-junior.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved