Παραμυθιών Καμώματα, για παιδιά 6-11 χρόνων!

Δημιουργική απασχόληση για παιδιά 6-11 χρόνων, όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου, στο νέο εργαστήριο δημιουργικής έκφρασης "Παραμυθιών Καμώματα", στο Κ. Χαλάνδρι.

Παραμυθιών Καμώματα, για παιδιά 6-11 χρόνων!

Γονείς, ετοιμαστείτε! Σας έχουμε μια καταπληκτική ιδέα για να περάσουν τα παιδάκια σας δημιουργικά και ευχάριστα τα πρωινά του Σαββάτου, για όλο το Φεβρουάριο!

Το βιωματικό εργαστήριο που ξεκινά στο Κ. Χαλάνδρι, στο νέο εργαστήριο δημιουργικής έκφρασης "Παραμυθιών Καμώματα", απευθύνεται σε παιδιά από 6-11 χρόνων και ασχολείται με ένα παλιό θέμα -το παραμύθι- αλλά με έναν καινούργιο τρόπο: ενθαρρύνει τα παιδιά να μετατραπούν από παθητικοί ακροατές σε ενεργοί συμμετέχοντες!

Με δεδομένη την αξία του παραμυθιού ως ανεκτίμητη, για τη συναισθηματική νοημοσύνη και την κοινωνική καλλιέργεια, το εργαστήριο έχει ως σκοπό τα παιδιά να βάλουν σε λειτουργία τη φαντασία τους, να δουλέψουν σε ομάδες και να δημιουργήσουν δικά τους παραμύθια με «συνεργούς» το παιχνίδι, τη μουσική, τα χρώματα και την κίνηση.

Με τη συνεχή υποστήριξη και τη μη παρεμβατική καθοδήγηση των συντονιστριών, τα συμμετέχοντα παιδιά θα μπουν σε ρόλους που δε φαντάζονταν, θα δημιουργήσουν ήρωες και χαρακτήρες, θα νοιώσουν νέα συναισθήματα και θα ανακαλύψουν τη δημιουργικότητά τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με βασικό εργαλείο την προσωπική έκφραση.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι το Σάββατο 25/1

Συντονίζουν:
Άννα Κολτσιδοπούλου (ΒΑ Θεατρολογίας, ΜΑ Ειδικές Ανάγκες, Μετεκπαίδευση Ψυχόδραμα & Κοινωνικοθεραπεία)
Κάτια Τρουμπούκη (ΒΑ Ψυχολογίας, ΜΑ Συμβουλευτικής, Μετεκπαίδευση στη Χοροθεραπεία)

Τόπος διεξαγωγής:
Χώρος Πολιτισμού και Τεχνών, "Shantom", Τριπόλεως 35Α και Ευβοίας, K.Χαλάνδρι, (Στάση Μετρό Χολαργός)

Ημερομηνίες 1ου κύκλου:
Σάββατο 1/2, 8/2, 15/2 και 22/2, 10-12 το πρωί
Σημείωση: Δεν επιβάλλεται συνοδεία γονιού, αρκεί να είναι το παιδί 10' νωρίτερα στο χώρο και να το παραλάβει στις 12.00 ακριβώς

Συνολικό κόστος συμμετοχής 1ου κύκλου:
50 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες:
facebook.com/paramythionkamomata
paramythionkamomata@gmail.com

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
210.69.83.015 – 694.8648.079 – 693.738.2663

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved