Πώς μια βόλτα στα ΑΒ, γίνεται η αφορμή για μία συναρπαστική εξερεύνηση του Ωκεανού!

Πώς μια βόλτα στα ΑΒ, γίνεται η αφορμή για μία συναρπαστική εξερεύνηση του Ωκεανού!

Για ακόμη ένα καλοκαίρι απολαύσαμε οικογενειακώς το μπλε της θάλασσας και επισκεφτήκαμε τις όμορφες παραλίες της χώρας μας και τις πλαζ στις οποίες περάσαμε κάποια από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής μας.

Μπορεί, λοιπόν, το φετινό καλοκαίρι να φτάνει στο τέλος του, όμως η αλήθεια είναι πως μικροί και μεγάλοι θέλουμε να μείνουμε ακόμη σε summer mood και φυσικά, έχουμε ήδη δώσει ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι, στις πιο όμορφες, γαλάζιες παραλίες της χώρας μας.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να κάνεις λίγο πιο ομαλή για τα παιδιά σου την επιστροφή από τις διακοπές και ψάχνεις τρόπους να κάνεις πιο διασκεδαστικό το πέρασμα από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, σου έχουμε μία δραστηριότητα που δεν πρέπει να προσπεράσεις: Την εξόρμηση με τα παιδιά στο σούπερ μάρκετ και συγκεκριμένα, στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος!

Μαθαίνοντας και διασκεδάζοντας με τα παιδιά με τον πιο απρόσμενο και ωφέλιμο τρόπο

Τι σχέση έχει η βόλτα στο σούπερ μάρκετ με το καλοκαίρι και την αγάπη μας για τη θάλασσα; Μεγάλη, αν αναλογιστείς ότι από τώρα μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου*, στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος θα έχεις την ευκαιρία να συστήσεις στα παιδιά σου την αγάπη και τον σεβασμό για τον ωκεανό, με τον πιο διασκεδαστικό και ωφέλιμο τρόπο.

Βλέπεις, η ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία εδώ και χρόνια μέσα από τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει μας εμπνέει να προστατεύσουμε τις θάλασσες, μας καλεί να γίνουμε μέρος μιας ακόμη ιδιαίτερα σημαντικής ενέργειάς της και μέσα από αυτήν, να συστήσουμε στα παιδιά μας την περιβαλλοντική συνείδηση.

Ο λόγος για το νέο άλμπουμ αυτοκόλλητων «Εξερευνούμε τον Ωκεανό», που μπορείς να προμηθευτείς για τα παιδιά σου στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος και να συμπληρώνεις το περιεχόμενό του με τις αγορές σου, συλλέγοντας δωρεάν αυτοκόλλητα. Κάπως έτσι, κάθε εξόρμηση στο σούπερ μάρκετ θα μετατρέπεται σε μία ευκαιρία να μάθουν τα μικρά σου για την ομορφιά, αλλά και την αξία των ωκεανών και των πλασμάτων τους!

ab-okeanoi-(3).jpg

«Εξερευνούμε τον Ωκεανό» ή αλλιώς, η πιο fun και εκπαιδευτική δραστηριότητα

Τι άλλο αξίζει να γνωρίζεις για αυτό το τόσο ξεχωριστό άλμπουμ; Σίγουρα ότι με κάθε 10 ευρώ αγορών, δίνεται δωρεάν ένα πακέτο αυτοκόλλητα, που βοηθά τα παιδιά να συνθέτουν ακόμη περισσότερες θαλάσσιες ιστορίες και έτσι, να μαθαίνουν να αγαπούν τους ωκεανούς και τα πλάσματά τους!

Με τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα το ξεφύλλισμα του άλμπουμ γίνεται ακόμη πιο «μπλε» και συναρπαστικό, ειδικότερα αν αναλογιστείς ότι υπάρχουν πάνω από 100 διαφορετικά σχέδια, γεμάτα εκπλήξεις. Μάλιστα, περίπου ένα στα τέσσερα πακέτα αυτοκόλλητων περιέχει ένα πολύ ωραίο τατουάζ, με κάποια από αυτά να είναι πραγματικά ξεχωριστά, διότι έχουν μία μεταλλική λάμψη στο σκοτάδι ή ένα glitter αποτέλεσμα!

Όσο για εσένα που αναρωτιέσαι τι ακριβώς θα δουν και θα μάθουν τα παιδιά, συμπληρώνοντας το άλμπουμ «Εξερευνούμε τον Ωκεανό», που συνδυάζει τη φαντασία με τη γνώση, να μοιραστούμε μαζί σου τα εξής: Ότι δημιουργήθηκε με την πολύτιμη συμβολή της WWF Ελλάς και πως σε αυτό παρουσιάζονται τρόποι προστασίας του θαλάσσιου κόσμου, μέσα από «μπλε» ιστορίες με διαφορετικό ήρωα κάθε φορά. Σε κάθε κεφάλαιο του άλμπουμ το παιδί θα μαθαίνει με δημιουργικό τρόπο για ένα διαφορετικό θαλάσσιο είδος, τον βιότοπό του, τις διατροφικές του συνήθειες, καθώς και χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό.

Extra tip: Αν τα παιδιά σου αγαπούν τη θάλασσα, εκτός από το άλμπουμ «Εξερευνούμε τον Ωκεανό», μπορείς να τα εκπλήξεις ευχάριστα με τα λούτρινα ζωάκια και μπρελόκ, που έχουν δημιουργηθεί με έμπνευση από τους ήρωες του άλμπουμ και θα βρεις σε μοναδικές τιμές (τα λούτρινα ζωάκια κοστίζουν από 4,99 ευρώ και τα μπρελόκ 1,99 ευρώ) στα καταστήματα ΑΒ. Τι λες για τον αυτοκρατορικό πιγκουίνο, έναν ιππόκαμπο, ένα ψάρι κλόουν, μία πράσινη θαλάσσια χελώνα, έναν λευκό καρχαρία ή μία γαλάζια φάλαινα;

ab-okeanoi-(2).jpg

Αν τα παιδιά σου ακόμη δεν επέστρεψαν από τις διακοπές και ονειρεύονται ήδη το επόμενο καλοκαίρι και τις βουτιές στα καταγάλανα, καθαρά νερά του αγαπημένου σας παραθαλάσσιου προορισμού, τότε χάρισε σε εκείνα το άλμπουμ που θα τα βοηθήσει να νιώσουν ξανά κοντά τους, να αγαπήσουν, να σεβαστούν περισσότερο και να προστατεύσουν τη θάλασσα. Διότι τώρα, τόσο απλά η γνώση και το ταξίδι προς τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος μπορούν να γίνουν τόσο διασκεδαστικά για τα παιδιά.

Το σίγουρο είναι πως η διδασκαλία των παιδιών μέσα από διασκεδαστικές ιστορίες, όπως εκείνες που μας έρχονται από το άλμπουμ «Εξερευνούμε τον Ωκεανό», είναι ένα βήμα στη σημαντική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η ΑΒ Βασιλόπουλος για το καλό του πλανήτη μας. Από τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης που πωλούνται στα καταστήματά της κατά 50% μέχρι το 2025, μέχρι τη συνεργασία της με την περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς για την προστασία των θαλασσών: Η ΑΒ γνωρίζει ότι το καλό του περιβάλλοντος και των όμορφων θαλασσών μας, είναι και το καλό των επόμενων γενεών και σε αυτήν την προσπάθεια, μας καλεί να είμαστε και εμείς δίπλα της, μικροί και μεγάλοι!

*Γονείς και παιδιά μπορούν να αγοράσουν το άλμπουμ μόνο με 0,99 ευρώ από το ταμείο κάθε φυσικού καταστήματος ΑΒ, έως 26/10 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved