Εσείς γνωρίζετε την κοινωνική προσφορά του οργανισμού «Μοιράζομαι»;

Πόσες φορές δεν έχει τύχει και σε εσάς να θέλετε να βοηθήσετε κάποιον, να του κάνετε ένα δώρο και δε γνωρίζετε τον τρόπο ή αμφιβάλλετε αν η προσφορά σας θα φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό της;

Εσείς γνωρίζετε την κοινωνική προσφορά του οργανισμού «Μοιράζομαι»;

Ο οργανισμός «Μοιράζομαι» βασίζεται στην προσφορά χωρίς μεσάζοντες, απευθείας στον ενδιαφερόμενο, φέρνοντας κοντά όποιον έχει κάποια ανάγκη με αυτόν που θέλει και μπορεί να την καλύψει.

Πρόκειται για μία προσπάθεια που στοχεύει να βοηθήσει όλους αυτούς που επιθυμούν να προσφέρουν στον συνάνθρωπό τους, γνωρίζοντας ότι η προσφορά τους πραγματοποίησε τον σκοπό της και ότι κατάφεραν να κάνουν κάποιον να χαμογελάσει. Μέσα από αυτή την κίνηση, ο οργανισμός θέλει να εκπληρώσει την πρόθεση όσων θέλουν να βοηθήσουν, αλλά δεν μπορούν να βρουν τρόπο να το πραγματοποιήσουν.

Η ιδέα ξεκίνησε από δυο άντρες, τον Γιώργο και τον Στάθη, όταν συνειδητοποίησαν ότι θέλουν να προσφέρουν τη βοήθειά τους κάπου που να υπάρχει πραγματική ανάγκη, αλλά δε γνώριζαν τον τρόπο, ούτε αν η προσφορά τους θα έφτανε σίγουρα στον προορισμό της!

Μοιράστηκαν τον προβληματισμό τους με τους ανθρώπους γύρω τους και δημιούργησαν μια ομάδα για να σκεφτούν πώς θα μπορούσαν να συμπληρώσουν το κομμάτι του παζλ που έλειπε. Έφτιαξαν λοιπόν, μια πλατφόρμα που απευθύνεται σε ανθρώπους όπως οι ίδιοι, που θέλουν να βοηθήσουν απευθείας κάποιον, ώστε να ξέρουν με σιγουριά ότι η βοήθειά τους εκπλήρωσε το σκοπό της.

Η πλατφόρμα αυτή συγκεντρώνει τις ανάγκες των ανθρώπων που χρειάζονται υποστήριξη και δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θελήσει, να τις καλύψει άμεσα. Κάπως έτσι λοιπόν, γεννήθηκε το Μοιράζομαι!

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.moirazomai.gr/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved