Νέο κατάστημα για την Η&Μ Kids Store στην Πάτρα

Ένα καινούριο τριώροφο κατάστημα ανοίγει στην Πάτρα ηH&M, Hennes & Mauritz, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία υψηλής μόδας και ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Νέο κατάστημα για την Η&Μ Kids Store στην Πάτρα

Το 900 τ.μ., 3όροφο κατάστημα αναμένεται να ανοίξει στις αρχές Μαρτίου και θα προσφέρει μόδα αποκλειστικά για το μωρό και το παιδί. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εγκαίνια του καταστήματος θα ανακοινωθούν πριν από το άνοιγμα.

«Η Πάτρα είναι μια από τις πιο σημαντικές και μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανοίγουμε το πρώτο μας κατάστημα σε ένα τόσο κομβικό σημείο. Στην H&M επενδύουμε με γνώμονα την ισχυροποίηση του Η&Μ brand στην Ελλάδα ενώ ταυτόχρονα είμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση για νέο προσωπικό και εσωτερική εξέλιξη», δήλωσε η κα. Dominique Fantaccino, Country Manager Ελλάδος.

Η άνοιξη ήρθε στα H&M! Γεμίστε χρώμα και φώς με τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή για παιδιά. Για τα κορίτσια βασικά κομμάτια μόδας: tunic, φορέματα, λεπτομέρειες με δαντέλα, τζιν υφάσματα, florals και κεντήματα. Styling με καστόρι και δέρμα.

Για τα αγόρια βασικά κομμάτια μόδας: Γκρι denim, t-shirts με στάμπες, casual παπούτσια, ανοιξιάτικα σακάκια (denim ή bomber style).

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 27 καταστήματα σε επτά πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Ιωάννινα, Ξάνθη και Κομοτηνή.

Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 25, Πάτρα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved