Βοηθήστε τον Κινητήρα Studio να πραγματοποιήσει δωρεάν παραστάσεις σε δημοτικά σχολεία

Μετά από μία χρονιά μεγάλης επιτυχίας με την πρωτοποριακή δράση ΕΚ-ΠΛΗΞΗ και την παράσταση «Το Τσίρκο που Κοιμήθηκε», η ομάδα του Κινητήρα -καλλιτέχνες και γονείς- συνεχίζει να «αναστατώνει» τη ζωή στα δημοτικά σχολεία της Αττικής.

Βοηθήστε τον Κινητήρα Studio να πραγματοποιήσει δωρεάν παραστάσεις σε δημοτικά σχολεία

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 , στις 12.00 μ.μ οργανώνει fundraising event στο Κινητήρας studio με σκοπό τη συλλογή χρημάτων, ώστε να πραγματοποιηθούν 10 δωρεάν παραστάσεις της δράσης ΕΚ-ΠΛΗΞΗ σε σχολεία στον Ασπρόπυργο, το Καματερό , το Πέραμα και το Κερατσίνι.

Στόχος είναι να μαζευτούν 9500€ και να πραγματοποιηθούν 10 παραστάσεις σε υποβαθμισμένες περιοχές της Αττικής. Κάθε παράσταση για να πραγματοποιηθεί χρειάζεται 850€ τα οποία καλύπτουν τα έξοδα μεταφορών, τις αμοιβές των συμμετεχόντων, την ασφάλιση τους καθώς και τους φόρους ενώ φεύγοντας θα αφήνουν 100€ στον κουμπαρά του κάθε σχολείου μαζί με αναμνήσεις πολιτισμού, αισιοδοξία και χαμόγελα.

Εάν μαζευτούν περισσότερα χρήματα, τότε η ΕΚ-ΠΛΗΞΗ θα ταξιδέψει και θα προσφέρει χαρά σε όσα παιδιά- σχολεία το έχουν περισσότερο ανάγκη, εντός και εκτός Αθηνών.

Ελάτε κι εσείς να συνδράμετε άυλα (με την παρουσία σας) και υλικά (με την οικονομική συνεισφορά σας) σε ένα γεγονός που επιχειρεί να αλλάξει τον ρου της πολιτιστικής εκπαίδευσης. Ανάλογα με το ποσό, θα λάβετε και δώρα, εκπτώσεις στα μαθήματα του Κινητήρας studio, παρακολούθηση πρόβας και παράστασης μέσα σε σχολείο, εκπτωτικά κουπόνια σε καταστήματα, κ.ά.

Στην εποχή μας που η τέχνη και ο πολιτισμός φαίνεται να είναι το τελευταίο μέλημα του κράτους, οφείλουμε να αναλάβουμε την προσωπική ευθύνη για να φωτίσουμε την καθημερινότητα των παιδιών!

Η σελίδα στο groopio είναι: http://www.groopio.com/el/projects/display/423/ekplixi-the-circus-that-fell-asleep-wwwekplixicom

Η ομάδα: Σύλληψη Δράσης – Σκηνοθεσία: Αντιγόνη Γύρα. Σύλληψη ιστορίας - Κείμενα: Χαρά Γιαννακοπούλου. Πρωτότυπη μουσική: Ορέστης Τάνης. Χορογραφία: Η ομάδα. Κοστούμια: Ευδοκία Βεροπούλου. Εικαστικό περιβάλλον: Τόνια Αβδελοπούλου. Βοηθός Χορογράφος: Αφροδίτη Βερβενιώτη. Διδασκαλία τραγουδιών: Αλίκη Αβδελοπούλου. Βίντεο: Χρήστος Μαυρίδης. Ερμηνευτές/ Εμψυχωτές: Ευγενία Δελιαλή, Βασίλης Ζώης, Φλώρα Καλομοίρη, Άρτεμις Λαμπίρη, Ανθή Θεοφιλίδου/Ευγενία Σιγαλού, Βλάσης Πασιούδης. Φωτογραφίες: Ελένη Τάξερη, Σάκης Ψαρρός, Φάνης Παυλόπουλος. Γραφιστικά: Μυρτώ Δεληβοριά

Τρέιλερ: http://www.youtube.com/watch?v=6NlucuHigaw&feature=youtu.be

Ιστοσελίδα: http:// www.ekplixi.com

Επικοινωνία για κλείσιμο παραστάσεων σχολεία: Ειρήνη Χατζινικόλα, Τηλ: 694 600-6094 Εμαιλ: ihatzini@yahoo.com
Κινητήρας στούντιο - Artistic Residency Centre
Ερεχθείου 22, 117 42 Ακρόπολη
e-mail: info@kinitiras.com

Περισσότερες πληροφορίες 210-9248328 / www.kinitirastudio.com
http://www.youtube.com/watch?v=bNB6CULQpEE

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved