Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό μπαζάρ του Δημαρχείου Αχαρνών για την ενίσχυση του Συλλόγου «ΦΡΟΝΤΙΔΑ»

Ένα Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό μπαζάρ, διοργανώνει το Δημαρχείο Αχαρνών για την ενίσχυση του Συλλόγου «ΦΡΟΝΤΙΔΑ», Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης, Ενημέρωσης και Συμπαράστασης Ατόμων με Εγκεφαλική Παράλυση, Νοητική Υστέρηση και Σύνδρομο Down.

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό μπαζάρ του Δημαρχείου Αχαρνών για την ενίσχυση του Συλλόγου «ΦΡΟΝΤΙΔΑ»

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του ανοιξιάτικου φιλανθρωπικού μπαζάρ που διοργανώθηκε στο Δημαρχείο Αχαρνών τον περασμένο Μάρτιο, η ίδια ομάδα γυναικών με αφορμή την απαίτηση του κόσμου και το μεράκι τους για προσφορά και δημιουργία, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό μπαζάρ, με στόχο αυτή τη φορά, την ενίσχυση του Συλλόγου «ΦΡΟΝΤΙΔΑ».

Το μπαζάρ τελεί υπό την αγάπη και την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως, και του Ιερού Ναού Αγ. Αποστόλων Πέτρου & Παύλου Αχαρνών, όπου 16 εθελόντριες θα εκθέσουν χειροποίητα προϊόντα από όλες σχεδόν τις κατηγορίες χειροποίητης τέχνης προς πώληση, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών.

Με κάθε αγορά ο καλεσμένος μπαίνει στη κλήρωση για πολύ μεγάλα δώρα. Στο χώρο θα λειτουργεί η δωροαγορά όπου κάθε επισκέπτης θα μπορεί να αγοράζει το δώρο του έναντι του αντιτίμου των 3 ευρώ καθώς όλοι οι λαχνοί κερδίζουν (θα λειτουργεί μέχρι εξαντλήσεως των δώρων) Τα πλούσια δώρα που περιέχονται στη προαγορά αποτελούν προσφορές δωροθετών της περιοχής και των χορηγών της εκδήλωσης.

Την Κυριακή 8-12, 12.00πμ θα δοθεί η θεατρική παράσταση, με δωρεάν είσοδο, με τίτλο «Όνειρα και ελπίδες» και αφήγηση του ομώνυμου παραμυθιού «Όνειρα και ελπίδες» από την συγγραφέα του βιβλίου Φραντζέσκα Αλεξοπούλου.

Events και κεράσματα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση αλλά την παράσταση θα κλέψει ο αστέρας των ημερών Άγιος Βασίλης!

Με το πέρας της εκδήλωσης και παρουσία όλων, Κυριακή και ώρα 20.30 , θα γίνει η μεγάλη κλήρωση για να αναδείξουμε τους τυχερούς των μεγάλων δώρων.

Το μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Δεκεμβρίου από 10π.μ-9μ.μ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved