Χαρίστε μια νότα γλυκιάς νοσταλγίας στην εκδήλωσή σας με τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Παγωτοποδήλατο, όχημα Αντίκα και Candy Bar συνθέτουν το πιο παραμυθένιο σκηνικό για την εκδήλωσή σας!

Χαρίστε μια νότα γλυκιάς νοσταλγίας στην εκδήλωσή σας με τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

“Τα παιδιά, οι γάμοι και τα λουλούδια αντανακλούν το είδος της φροντίδας που παίρνουν” λέει η θυμόσοφη ρήση και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Τα ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ γνωρίζουν καλά τι σημαίνει αγάπη, φροντίδα, και μεράκι. Γιατί με όλα αυτά τα συστατικά δημιουργούν εδώ και πάνω από έναν αιώνα, τα πιο απολαυστικά, τα πιο νόστιμα γλυκά που με τις μυρωδιές και τις γεύσεις τους, μας φέρνουν στο νου τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Τις οικογενειακές αναμνήσεις. Γιατί την οικογένεια την ενώνει η αγάπη, τα κοινά βιώματα και οι πιο… γλυκές εμπειρίες.



Δημιουργήστε λοιπόν τις πιο όμορφες αναμνήσεις ευτυχίας σε κάθε σας σημαντική σας, επιλέγοντας μέσα από την τεράστια γευστική παλέτα των γλυκών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ που περιλαμβάνει φυσικά και γλυκά χωρίς ζάχαρη που δεν χάνουν τη νοστιμιά τους!

konstantinidis 1

Τα ξακουστά ζαχαροπλαστεία όμως, δεν σας προσφέρουν μόνο γλυκά..έργα τέχνης, αλλά ολόκληρη την εμπειρία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ!

Κάντε το πιο γλυκό ταξίδι στο χρόνο στη βάπτισή σας, το γάμο σας ή οποιαδήποτε άλλη σας εκδήλωση, με το όχημα Αντίκα που θα σας …μεταφέρει σε άλλες εποχές!

konstantinidis 4

Χαρίστε μια νότα γλυκιάς αθωότητας με το παγωτοποδήλατο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ και τον παγωτατζή ο οποίος θα προσφέρει στους προσκεκλημένους σας το πιο νόστιμο παγωτό που θα επιλέξετε ανάμεσα σε 20 και πλέον γεύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

konstantinidis 5

Δημιουργήστε την πιο όμορφη παιδική γωνιά με το Candy Bar γεμάτη από παραμυθένια cake pops, marshmallow και cupcakes εμπνευσμένα από τους αγαπημένους ήρωες των μικρών σας πρωταγωνιστών, που θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους!

Και το κυριότερο απ’όλα είναι πως εσείς θα είστε ξένοιαστοι! Η ποιότητα των ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ είναι εγγυημένη, ενώ η εξυπηρέτηση γίνεται από έμπειρους συνεργάτες που θα βρίσκονται κοντά σας, προσφέροντας τα γλυκά της επιλογής σας, στον τόπο και το χρόνο που θα επιλέξετε. Χαρτοπετσέτες, κουταλάκια, χωνάκια και toppings συμπεριλαμβάνονται στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

konstantinidis 1

Αν λοιπόν η ξενοιασιά, η χαρά και τα παιδικά χαμόγελα δεν είναι ευτυχία, τότε τι είναι;...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved