«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέτασε 425 παιδιά στην Καστοριά και στη Στυλίδα

Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» βρέθηκε στην Καστοριά από τις 29 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου πραγματοποιώντας προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε 224 παιδιά. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε το Δήμο Στυλίδας από τις 11 έως τις 16 Νοεμβρίου όπου και εξέτασε 201 παιδιά.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέτασε 425 παιδιά στην Καστοριά και στη Στυλίδα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί προγράμματα Προληπτικής Ιατρικής από το 2002, όπου έως και το 2012 έχουν συνολικά εξεταστεί 23.852 παιδιά σε όλη τη χώρα. Από τις αρχές του 2013 μέχρι και σήμερα, 13.843 παιδιά εξετάστηκαν στην Κρήτη, την Εύβοια, τα Κύθηρα, το Μαρούσι, τη Δράμα, την Κέρκυρα, τον καταυλισμό ΚΙΑΦΑ, το Ίλιον, την Αμοργό, τη Φλώρινα, τα Άγραφα, την Κεφαλονιά, τη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, τη Δράμα, τα Δωδεκάνησα, την Καστοριά και τη Στυλίδα!

Κινητήριος δύναμη της φετινής διαδρομής του «Ιπποκράτη» είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust. Χάρη στην οικονομική ενίσχυση του οργανισμού διασφαλίσθηκαν οι απαραίτητοι πόροι για την υλοποίηση του προγράμματος του 2013 για τον «Ιπποκράτη» και την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών του στα παιδιά.

Ο κύριος Μάκης Κοσμάτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Johnson & Johnson Ελλάς Καταναλωτικά Προϊόντα δήλωσε: «Ο Ιπποκράτης συνεχίζει το ταξίδι του στην Ελλάδα προσφέροντας δωρεάν εξετάσεις προληπτικής ιατρικής σε ακόμα περισσότερα παιδιά. Μετά τις στάσεις του στην Στυλίδα και την Καστοριά, όπου και εξετάστηκαν συνολικά 425 παιδιά, συνεχίζει το έργο του για να φτάσει και στις πιο απομακρυσμένες γωνιές της Ελλάδας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η Johnson & Johnson επέλεξε τον Ιπποκράτη, για να του προσφέρει εφόδια προκειμένου να ανταπεξέλθει στο δύσκολο και σημαντικό έργο του».

Επίσης η κα Έρρικα Λαμπριανού, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Johnson & Johnson Ελλάς Καταναλωτικά Προϊόντα, σημείωσε:«Οι αξίες της Johnson & Johnson, έχουν στη βάση τους τη φροντίδα του κοινωνικού συνόλου. Ο Ιπποκράτης συνεχίζει το ταξίδι του προσφέροντας χαμόγελα στα παιδιά και στις οικογένειές τους, πάντα με τη στήριξη του οργανισμού Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust».

Επόμενοι σταθμοί της δράσης Προληπτικής Ιατρικής:
Κινητό Πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»:
● Θα βρίσκεται στο Ολυμπιακό Χωριό, 29/11 – 1/12 και 6-8/12
● Θα βρίσκεται στην Τρίπολη από τις 10 έως και τις 14 Δεκεμβρίου
Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα:
● Θα βρίσκεται στο Δήμο Τρικάλων έως τις 30 Νοεμβρίου, για προληπτική εξέταση των παιδιών Δ', Ε' και ΣΤ' τάξεων του Δήμου
Κινητή Οφθαλμολογική Μονάδα:
● Θα βρίσκεται στο Δήμο Αμαρουσίου, από τις 18 έως τις 22 Νοεμβρίου και από τις 25 έως τις 29 Νοεμβρίου για τα παιδιά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved