Santa Claus Kingdom! Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο Πάρκο για όλες τις ηλικίες!

Ενας παραμυθένιος κόσμος που τα έχει όλα, ανοίγει τις πύλες του στις 30 Νοεμβρίου!  Είναι ο μαγικός κόσμος του Santa Claus Kingdom του μεγαλύτερου, θεματικού χριστουγεννιάτικου Πάρκου διασκέδασης στην Ελλάδα είναι και φέτος γεγονός!

Santa Claus Kingdom! Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο Πάρκο για όλες τις ηλικίες!

Ο αυθεντικός Αϊ - Βασίλης έρχεται από το Ροβανιέμι! Για πρώτη φορά στην Αθήνα κλειστή πίστα Σκι! Σπάμε το ρεκόρ Guiness για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ξωτικών!

Δημιουργικά εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, παγοδρόμιο, πλανητάριο, food court "Κουζίνα του Άη Βασίλη", χριστουγεννιάτικη αγορά & 40 παιχνίδια για όλη την οικογένεια!

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε πέρυσι τα Χριστούγεννα το Santa Claus Kingdom, η εταιρία Λούνα Πάρκ «Τα Αηδονάκια» παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά στον εκθεσιακό χώρο του M.E.C. Παιανίας το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, και πιο εντυπωσιακό, κλειστό (indoor) χριστουγεννιάτικο Πάρκο το "Santa Claus Kingdom".

Το "Santa Claus Kingdom" ανοίγει και φέτος τις πύλες του, από 30 Νοεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας.
Είναι το μεγαλύτερο πάρκο διασκέδασης στην Ελλάδα, σε έναν τεράστιο εσωτερικό χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολλά παιχνίδια δράσης και χειμερινά σπορ, αλλά και δημιουργικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, μαγικά κόλπα, πλανητάριο, karaoke, face painting, μπαλονοκατασκευές...

Θέλετε κι άλλα;
Στο Santa Claus Kingdom θα τα βρείτε ΟΛΑ!

Το Santa Claus Kingdom θα λειτουργήσει 34 ημέρες, φιλοξενεί 40 παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και δίνει αληθινό νόημα στο όνομά του, το βασίλειο του Άγιου Βασίλη!

Με ποιο τρόπο;

Φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον αυθεντικό Άη-Βασίλη που καταφθάνει αυτοπροσώπως, ένα μήνα ακριβώς πριν την Πρωτοχρονιά, από το χωριό του στη Λαπωνία, στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας!

Το Santa Claus Kingdom διοργανώνεται από την εταιρεία Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» που για πάνω από 33 χρόνια ψυχαγωγεί το παιδί και όλη την οικογένεια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved