Coco Choco Brazilian Keratin: Η απόλυτη αναδόμηση των μαλλιών!

Το σίδερο ισιώματος έχει γίνει η προέκταση του χεριού σας; Τα μαλλιά σας είναι φουντωτά και φριζάρουν κι έτσι το ίσωμα αποτελεί μια καθημερινή... κακή συνήθεια;

Coco Choco Brazilian Keratin: Η απόλυτη αναδόμηση των μαλλιών!

Ποιες είναι οι συνέπειες της θερμότητας; Κατεστραμμένες άκρες, εύθραυστη τρίχα που σπάει εύκολα, άγρια υφή, θαμπή όψη και χτενίσματα χωρίς διάρκεια.

H καταξιωμένη hairstylist Βάγια Νικλήτσα δίνει την απάντηση μέσα από τις σούπερ ευεργετικές ιδιότητες της κερατίνης οι οποίες βοηθούν σημαντικά στην επανόρθωση και στη βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών. Τι είναι όμως η κερατίνη; Τα μαλλιά μας προκύπτουν από το συνδυασμό μίας σύνθετης φυσικής πρωτεΐνης η οποία στα φυσικά μαλλιά είναι σχεδόν το 90% της δομής τους και υγρασίας περίπου 10%.

Η κερατίνη είναι αυτή η οποία δίνει δύναμη, κάνει τα μαλλιά ανθεκτικά ενώ η υγρασία τους προσδίδει ελαστικότητα και ελεγχόμενη κίνηση. Η κερατίνη ως συστατικό στα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών είναι η νέα τάση για την σωστή αναδόμηση και προστασία τους. Μικρομόρια κερατίνης έρχονται και καλύπτουν τα κενά που προκαλούν οι φθορές στην επιφάνεια της τρίχας με αποτέλεσμα τα μαλλιά σταδιακά να γίνονται πιο λεία, λαμπερά και ομοιόμορφα.

Η μέθοδος αυτή, η οποία στην πραγματικότητα είναι μια επανορθωτική θεραπεία, δεν περιέχει φορμαλδεΰδη και δεν προκαλεί καμία φθορά στην τρίχα. Αντίθετα ενισχύει την ελαστικότητά της, ενυδατώνει και προσφέρει τέλεια λείανση.Αν ακολουθήσετε τις συμβουλές που θα σας δώσει η κομμώτριας σας, η θεραπεία διαρκεί από έξι έως και εννέα μήνες, ενώ η λείανση και η λάμψη στα μαλλιά έως και δέκα.
Μία νέα σούπερ φόρμουλα που υπόσχεται καθημερινή προσιτή πολυτέλεια στο σπίτι, για πιο υγιή, δυνατά και όμορφα μαλλιά, γλιτώνοντας χρόνο και χρήματα από τις επισκέψεις στα κομμωτήρια.

Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και νέες υπηρεσίες ομορφιάς από την hairstylist και make up artist Βάγια Νικλήτσα στο 6936764805.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved