Ξεχάσατε τα ρούχα στο πλυντήριο και τώρα μυρίζουν άσχημα; Σας έχουμε τη λύση!

Δεν είναι σπάνιο, μέσα στον πανικό της καθημερινότητας να φύγουμε από το σπίτι έχοντας ξεχάσει να βγάλουμε τα φρεσκοπλυμμένα ρούχα από το πλυντήριο! 

Ξεχάσατε τα ρούχα στο πλυντήριο και τώρα μυρίζουν άσχημα; Σας έχουμε τη λύση!

Και φυσικά όταν τα θυμηθούμε, τις περισσότερες φορές, έχουν επάνω τους μία έντονη μυρωδιά μούχλας! Και μπορεί το πρώτο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να τα πάρουμε και να τα πετάξουμε κατευθείαν στα σκουπίδια, όμως δεν υπάρχει κανένας λόγος να φτάσουμε σε ακραίες λύσεις!

Τι κάνουμε λοιπόν;

Τα ξαναπλένουμε ακριβώς με την ίδια ποσότητα απορρυπαντικού και μαλακτικού! Και φυσικά τα απλώνουμε αμέσως!

Ομως! Αν η μυρωδιά της μούχλας είναι πολύ έντονη, τότε είναι καλύτερο, στη θέση του μαλακτικού να βάλουμε λευκό ξύδι. Γύρω στα 50 με 70 ml, θα εξαφανίσουν τις δυσάρεστες μυρωδιές! Με τη μόνη διαφορά ότι στη θέση του μαλακτικού βάζουμε λίγο λευκό ξύδι. Περίπου 1,5 φλυτζανάκι. Το ξύδι εκτός ότι έχει αντισηπτικές ιδιότητες, λειτουργεί και ως φυσικό μαλακτικό, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει τη μυρωδιά της μούχλας και από τον κάδο του πλυντηρίου!

Οσο για τη μυρωδιά του ξυδιού δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας! Οταν απλωθούν τα ρούχα, σε διάστημα μισής με μίας ώρας η ... ξυδίλα θα έχει εξαφανιστεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved