Ανοίγει στις 6 Νοεμβρίου ο «Μύλος Ξωτικών» στα Τρίκαλα!

Για άλλη μια χρονιά ανοίγει τις πόρτες του ο «Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα, που πραγματοποιεί χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Ανοίγει στις 6 Νοεμβρίου ο «Μύλος Ξωτικών» στα Τρίκαλα!

Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-TrikalaA.E φέτος για τρίτη χρονιά υλοποιούν την μεγάλη και εξαιρετικά πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη δράση τον «Μύλο των Ξωτικών» που αγκαλιάστηκε από την αρχή από όλους τους πολίτες.

Χάρη στην στήριξη και την αγάπη επισκεπτών απ' όλη την Ελλάδα κατάφερε από την πρώτη κιόλας χρονιά λειτουργίας του, να αφήσει άριστες εντυπώσεις και να χαρακτηριστεί ως η μεγαλύτερη και πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ελλάδα.

Διατηρώντας σταθερή την φιλοσοφία της δωρεάν εισόδου, των δεκάδων παροχών, των προσφορών, της εκπαίδευσης και της ψυχαγωγίας, ολοκληρώνεται πλέον η προετοιμασία της επόμενης διοργάνωσης.

Σημαντικές είναι όμως και οι δραστηριότητες που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση του κόσμου και των παιδιών για σοβαρά κοινωνικά ζητήματα.

Ο «Μύλος των Ξωτικών» θα ξεκινήσει την λειτουργία του στις 29 Νοεμβρίου 2013 και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2014.

Οι εκπλήξεις και οι δωρεάν δραστηριότητες είναι δεκάδες και περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.milosxotikon.gr.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved