Φορέστε κι εσείς ένα ένα imisi bracelet και βρείτε το άλλο σας μισό!

Η δημιουργία των imisi bracelets βασίζεται σε έναν παλιό ελληνικό μύθο που αναφέρεται στις αρχές του περασμένου αιώνα.

Φορέστε κι εσείς ένα ένα imisi bracelet και βρείτε το άλλο σας μισό!

Σύμφωνα με τον μύθο λοιπόν, στη Νότια Ελλάδα, η κυρία Αριάδνη γυρνούσε σε πόλεις και χωριά βοηθώντας τις γυναίκες να δημιουργήσουν οικογένεια. Χάρη στην καλοσύνη και τις γνώσεις της ήταν παντού καλοδεχούμενη, ενώ χάρη σε μια μοναδική της συνήθεια είχε γίνει πασίγνωστη: σε κάθε παιδί που έφερνε στον κόσμο έδενε ένα κορδελάκι στο χέρι του. Ο μύθος λέει ότι όσα από τα παιδιά μεγάλωσαν, κράτησαν το κορδελάκι τους και είχαν την τύχη κάπου, κάποτε να συναντηθούν και ανέπτυξαν μεταξύ τους μια μοναδική σχέση. Άλλοι ερωτεύτηκαν κι έκαναν τη δική τους οικογένεια, άλλους η κορδέλα τους ένωσε με μια βαθιά φιλία και άλλοι συνεργάστηκαν επαγγελματικά με μεγάλη επιτυχία. Όλοι όμως βρήκαν το άλλο τους μισό που έκανε τη ζωή τους καλύτερη.

Κάθε imisi bracelet λοιπόν γράφει μια φράση. Το φοράμε και κάπου, κάποτε συναντάμε κάποιον που έχει ένα imisi bracelet που η φράση του ταιριάζει με τη δική μας! Έτσι απλά, έχουμε βρει το άλλο μας μισό, ένα άνθρωπο που ταιριάζουμε στη φιλία, στη διασκέδαση, στον έρωτα.

Υφασμάτινα ή satin, αρκούν δύο κόμποι στον καρπό σας για να μπείτε κι εσείς στην παρέα των imisi bracelets που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία από το καλοκαίρι που πρωτοεμφανίστηκαν!

Σε πολλά χρώματα γιατί η ζωή μας αξίζει να είναι φωτεινή και χαρούμενη, με πολλές φράσεις γιατί αξίζουμε πολλές επιλογές!

Σε ατομικές συσκευασίες, είναι ένα ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση ή απλά γιατί μας αρέσει να προσφέρουμε!

Σε επιλεγμένα καταστήματα αλλά και online παραγγελίες στο www.imisibracelets.com

( κάντε like στο facebook γιατί οι διαγωνισμοί και τα δώρα των imisibracelets δεν τελειώνουν!)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved