Πρεμιέρα σήμερα για το Disney Juniorστην Ελλάδα μέσα από το hol my tv

Πρεμιέρα έκανε σήμερα  1η Νοεμβρίου στη τηλεόραση της HOL, το κανάλι της Disney Junior από όπου θα μεταδίδονται καθημερινά τα αγαπημένα κινούμενα σχέδια όλων.

Πρεμιέρα σήμερα για το Disney Juniorστην Ελλάδα μέσα από το hol my tv

Το Disney Junior θα προσφέρει καθημερινά ένα μοναδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα και θα αποτελέσει το σπίτι για μερικούς από τους πιο αγαπημένους ήρωες των παιδιών, όπως «Η Λέσχη του Μίκυ», ο «Μαστοράκος», «Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ», «Οι περιπέτειες του Winnie the Pooh», «Lilo and Stitch».

Μέσα από το Disney Junior οι μικροί φίλοι θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν περισσότερα από 2.500 επεισόδια κάθε μήνα, η πλειοψηφία των οποίων είναι μεταγλωττισμένα στα ελληνικά.

Ο μαγικός κόσμος του Disney Junior έχει φτιαχτεί για παιδιά προσχολικής ηλικίας και τους γονείς τους, και τους προσκαλεί να συμμετάσχουν μαζί στην εμπειρία της Disney με τις μαγικές, μουσικές, συγκινητικές ιστορίες και τους χαρακτήρες της. Παράλληλα έχουν έναν εκπαιδευτικό και αναπτυξιακό χαρακτήρα που ενθαρρύνει τα παιδιά να μάθουν μέσα από το παιχνίδι.

Με την προσθήκη του Disney Junior, το hol my tv προσφέρει πλέον την πιο ολοκληρωμένη λύση ψυχαγωγίας για όλα τα παιδιά! Πιο συγκεκριμένα, με τα 4 κανάλια Disney Channel, Disney Junior, KidsCo, και DuckTV, καθώς και περισσότερους από 1.200 τίτλους παιδικών ταινιών και παιδικών σειρών που διατίθενται εντελώς δωρεάν μέσα από το hol video club, ανοίγει η πόρτα στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού και των κινουμένων σχεδίων, προσφέροντας μία δημιουργική, διασκεδαστική και ταυτόχρονα επιμορφωτική απασχόληση για όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η υπηρεσία θα προσφέρεται με 8 ευρώ το μήνα.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.holmytv.gr, 13844

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved