Το River West μεταμορφώνεται όλο τον Οκτώβριο σε πολυχώρο τέχνης

Σε έναν χώρο τέχνης και δημιουργικότητας, μεταμορφώνεται για όλο τον Οκτώβριο το εμπορικό κέντρο River West.

Το River West μεταμορφώνεται όλο τον Οκτώβριο σε πολυχώρο τέχνης

Ο πολυχώρος, θα φιλοξενεί τον μαγικό κόσμο της τέχνης, μέσα από Ζωγραφική, Μουσική, Χορό και Θέατρο μυώντας μεγάλους και παιδιά στον μαγικό κόσμο αυτό κόσμο. Για όλο το μήνα, μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν γνωρίζοντας κάθε εβδομάδα κι από μία διαφορετική τέχνη, παίρνοντας μέρος σε εργαστήρια, θεματικά παιχνίδια και special events.

Μπορείτε να ανακαλύψετε τα μυστικά της κάθε τέχνης και να δώστε λάμψη στα πρόσωπά σας με καλλιτεχνικές πινελιές (face painting). Από τη γιορτή αυτή δεν θα λείψουν τα ειδικά διαμορφωμένα ανά θεματική ενότητα εργαστήρια, όπως ζωγραφική σε καβαλέτο ή βότσαλο, πίνακες από ψηφιδωτά ή ακόμα και μουσικά όργανα, χειροτεχνίες και πολλά άλλα.

Θα κατασκευάσετε δικές σας φιγούρες για θέατρο σκιών και κουκλοθέατρο, θα παίξετε pictionary και puzzle με πίνακες, θα χορέψετε μαζί μας limbo dancing. Θα παρακολουθήσετε κουκλοθέατρο, θα πάρετε τη δική σας καρικατούρα, θα γίνετε πρωταγωνιστές σε ένα παραμύθι μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και θα πάρετε μέρος στο μάθημα χορού και στο πρόγραμμα μουσικής με τη μέθοδο Orff.

Όλα αυτά τα δημιουργικά προγράμματα περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους του River West, να τα απολαύσουν για όλο τον Οκτώβριο.

Επισκεφθείτε το River West στην Λεωφόρο Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ).
Τηλέφωνο επικοινωνίαςτηλ.801 22 25 050,
Ιστοσελίδες: www.riverwest.gr / www.facebook.com/RiverWestOfficial

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved