O παιδικός σταθμός «ΗΛΙΑΝΘΟΣ» επιβράβευσε τη νικήτρια Βασιλική Μπαλτζή στα Education Awards του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ

Ο παιδικός σταθμός «ΗΛΙΑΝΘΟΣ» επιβράβευσε την προσπάθεια και τις επιδόσεις της νικήτριας της κατηγορίας Παιδαγωγικών, Βασιλικής Μπαλτζή.

O παιδικός σταθμός «ΗΛΙΑΝΘΟΣ» επιβράβευσε τη νικήτρια Βασιλική Μπαλτζή στα Education Awards του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ

Η σπουδάστριας Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, έκλεισε «ραντεβού» για συνέντευξη εργασίας με τον παιδικό σταθμό «ΗΛΙΑΝΘΟΣ» και επιβραβεύτηκε για τις επιδόσεις της στη λαμπερή τελετή απονομής των EDUCATION AWARDS στο αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84» στο Γκάζι, παρουσία ακαδημαϊκών, εκπροσώπων των media και διακεκριμένων επαγγελματιών της αγοράς.

«Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι σήμερα κοντά σας, για να τιμήσω με την σειρά μου μια ακόμα καινοτομία και πρωτότυπη προσπάθεια του ομίλου ΞΥΝΗ», δήλωσε η κ. Έφη Σταθακοπούλου, ιδιοκτήτρια-διευθύντρια του παιδικού σταθμού «ΗΛΙΑΝΘΟΣ», η οποία έκλεισε -on stage- «ραντεβού» για συνέντευξη εργασίας με τη νικήτρια Παιδαγωγικών των EDUCATION AWARDS του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, Βασιλική Μπαλτζή.

O βραβευμένος παιδικός λογοτέχνης κ. Βαγγέλης Ηλιόπουλος είπε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση. Δέχθηκα με μεγάλη χαρά να έρθω και να δώσω το βραβείο, γιατί πιστεύω πως η εκπαίδευση είναι το όπλο μας για το αύριο», ενώ απένειμε το βραβείο στη νικήτρια.

Πληροφορίες:
www.iek-xini.edu.gr , www.medcollege.edu.gr , www.xinis.edu.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved