Ανακαλύψτε τον κόσμο των γλωσσών στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2013

Σε μια μοναδική εμπειρία καλούνται μικροί και μεγάλοι, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στη Πλατεία Κλαυθμώνος, για να ανακαλύψουν διαφορετικές γλώσσες στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2013.

Ανακαλύψτε τον κόσμο των γλωσσών στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2013

Η Πλατεία Κλαυθμώνος μεταμορφώνεται σε ένα κέντρο πολυγλωσσία και ψυχαγωγίας μέσω των 13 Πρεσβειών και Μορφωτικών Ιδρυμάτων που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες. Δίνεται στον κόσμο η ευκαιρία να ανακαλύψει τον συναρπαστικό κόσμο των γλωσσών ώστε να μπορεί να ταξιδέψει πιο εύκολα και με εμπλουτισμένο λεξιλόγιο, στην ευρωπαϊκή χώρα που επιθυμεί να ταξιδέψει.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών προσφέρει διαδραστικές παραστάσεις, μαθήματα εξοικείωσης σε διαφορετικές γλώσσες, μουσική και παραμύθια από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις και άλλες πολλές δράσεις και παιχνίδια.

Στην εκδήλωση θα αποκαλυφθούν και οι νικητές του διαγωνισμού για τον κρυμμένο θησαυρό που γίνεται στην ιστοσελίδα www.imera-glosson-2013.eu.

Η διοργάνωση γίνεται από τις χώρες: Αυστρία, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Πολωνία, Σουηδία, Τσεχία. Την εκδήλωση παρουσιάζει η Λυδία Παπαϊωάννου και πραγματοποιείται από την EUNIC Αθήνας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2013
21/09/2013, 10:00–16:00
Πλατεία Κλαυθμώνος, Αθήνα
Είσοδος ελεύθερη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved