Ο τρίχρονος που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με τη μητέρα του (pics+vid)

Οι περισσότεροι γονείς θέλουν να δώσουν στα παιδιά τους τον κόσμο όλο, αλλά αυτή η μαμά, η TeAndra Taylor, προτιμά να δείξει στον τρίχρονο γιο της τον κόσμο.

Ο τρίχρονος που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με τη μητέρα του (pics+vid)

Ο Carson πέταξε για πρώτη φορά με αεροπλάνο όταν ήταν μόλις τρεισήμισι μηνών, και έκτοτε πετούσαν σχεδόν κάθε μέρα, μέχρι που ο κορονοϊός έκανε την εμφάνισή του.

Ο τρίχρονος λατρεύει να συναντά νέους ανθρώπους.

Μαμά και γιος που μένουν στο Dallas, έχουν ταξιδέψει σε 18 χώρες και 11 πόλεις, και καταγράφουν τα ταξίδια τους στο οικογενειακό ταξιδιωτικό blog, Traveling with the Taylors, που έχουν δημιουργήσει.

Κάποια από τα σχόλια που η μαμά του Carson έχει δει κατά καιρούς κάτω από τις αναρτήσεις της, είναι ερωτήσεις όπως το γιατί ταξιδεύει με το παιδί της ενώ είναι τόσο μικρό, καθώς μεγαλώνοντας δεν θα θυμάται τα περισσότερα από αυτά τα ταξίδια.

Η απάντησή της σε όλους αυτούς που περιμένουν τα παιδιά τους να μεγαλώσουν για να ταξιδέψουν μαζί τους;

"Αν το 2020 μου έμαθε κάτι, είναι ότι η ζωή είναι μικρή και εύθραυστη. Μου δίδαξε ότι η ζωή περνά γρήγορα ό,τι ηλικία κι αν έχουμε, όσο μεγάλοι ή μικροί και αν είμαστε, όσα χρήματα και αν έχουμε κ.τ.λ.

Επέλεξα να ταξιδεύω με τον Carson από τότε που ήταν τριών ετών, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Του μαθαίνω να ζει την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία, ενώ εκείνος μου μαθαίνει να επιβραδύνω τις ταχύτητές μου για να χαίρομαι την κάθε στιγμή μαζί του, δημιουργώντας μαζί όμορφες αναμνήσεις. Τα χρήματα έρχονται και φεύγουν, η υγεία μας δεν είναι δεδομένη, αλλά το δέσιμο που έχω δημιουργήσει με τον Carson είναι ανεκτίμητο.

Το να ταξιδεύει κάποιος με το παιδί του, δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τις αναμνήσεις του, γιατί και οι αναμνήσεις οι δικές μας (των γονιών) μετρούν!".

Οι φωτογραφίες τους είναι άκρως εντυπωσιακές και πραγματικά ζηλευτές. Δείτε μερικές από αυτές που ξεχωρίσαμε στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved