Χορηγός της παράστασης «Ένα ταξίδι στη Λιλιπούπολη» η Samsung

«Ένα ταξίδι στη Λιλιπούπολη»: Οι εκπομπές «θρύλος», που απολάμβαναν χιλιάδες ακροατές από το 1976 έως το 1980, έρχονται ξανά μέσα από μια παράσταση που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.

Χορηγός της παράστασης «Ένα ταξίδι στη Λιλιπούπολη» η Samsung

Με οδηγό σε αυτό το ταξίδι την Άλκηστη Πρωτοψάλτη αλλά και ένα πλήθος αξιόλογων καλλιτεχνών, η Samsung Electronics Hellas στηρίζοντας την εκπαίδευση και τον πολιτισμό, γίνεται ο επίσημος χορηγός της παράστασης «Ένα ταξίδι στη Λιλιπούπολη».

Τα έσοδα από την παράσταση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού θα δοθούν στην ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών των Αρσακείων Σχολείων.

Ο κύριος Μιχάλης Μόσχος, Marketing Director της Samsung Electronics Hellas, στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου που δόθηκε στο Μέγατο Μουσικής ΑΘηνών σημείωσε μεταξύ άλλων:
«Για εμάς στη Samsung, η αναβίωση της Λιλιπούπολης έχει διττό χαρακτήρα. Αποτελεί την ευκαιρία να ταξιδέψουμε σε ένα ελληνικό παραμύθι που δημιουργήθηκε πριν από 37 χρόνια με πρωτοτυπία, χιούμορ αλλά πάνω από όλα με σεβασμό στο παιδί. Παράλληλα, όμως, αυτό το «ταξίδι» έχει ένα σημαντικό σκοπό: Την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών των Αρσακείων Σχολείων, ανοίγοντας τις πύλες της εκπαίδευσης σε μαθητές που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχαν αυτή τη δυνατότητα.»

Πληροφορίες για τη Samsung Electronics Hellas , μπορείτε να λάβετε στην ιστοσελίδα www.samsung.com/gr.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved