Back to school κατασκευές: Ιδέες για να διακοσμήσετε τα μολύβια των παιδιών

Ξεχάστε τα βαρετά και αδιάφορα μολύβια!

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Από εβδομάδα τα παιδιά θα πρέπει να προσαρμοστούν στη νέα καθημερινή τους ρουτίνα η οποία θα περιλαμβάνει μαθήματα, δραστηριότητες, διαβάσματα.

Οι γονείς και σε αυτό το ξεκίνημα οφείλουμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά παρέχοντας στήριξη και βοήθεια για ομαλή προσαρμογή. Τη διαφορά, ας μην ξεχνάμε, κάνουν τα μικρά πράγματα για αυτό και τις μέρες αυτές πριν τα παιδιά επιστρέψουν στα θρανία, οι back to school κατασκευές είναι ένας τρόπος να προετοιμάσουμε τα παιδιά ψυχολογικά για την επάνοδο στο σχολείο.

Back to school κατασκευές: Πώς να φτιάξετε μία υφασμάτινη κασετίνα

Διακοσμήστε τα μολύβια με χρώματα και σχέδια

Από τις πιο δημιουργικές back to school δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε τις δικές σας πινελιές στα μολύβια του παιδιού.

Στο παραπάνω βίντεο η Nica δείχνει βήμα-βήμα πώς να κάνετε στα μολύβια ντεκουπάζ, πώς να τα διακοσμήσετε με κλωστές και πολλά πολλά ακόμα.

Ρίξτε μία ματιά, δείτε τι έχετε και τι χρειάζεται να αγοράσετε και ξεκινήστε.

H ίδια δημιουργός έχει ανεβάσει στο κανάλι της στο YouTube ακόμα ένα βίντεο με επιπλέον ιδέες. Δείτε το παρακάτω, διαλέξτε ποια εναλλακτική σας αρέσει περισσότερο και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη για να δημιουργήσετε παρέα με τα παιδιά.

afieroma-back-to-school.jpg

Δείτε όλο το αφιέρωμα για τη νέα σχολική χρονιά ΕΔΩ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved